Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Kaze mi dobavljač,moze ti se udupliti vid,al kod nekih ljudi pravi bas probleme utice na to da se istripuju da su bili svuda,videli sve i znaju sve  :hammer:
A u stvari samo setaju oko kuće,možda svi imamo istog dobavljača
Pa nekog puca na to da potpuno nebulozno objasnjavaju neke stvari vezane za pribor,a i generalno,a nekog da prica o mestima na kojima nikad nisu bili.

Sve u svemu odoh na Drinu da predahnem od Lima.
A opet lepo bi bilo da neki moderatori malo i urade posla da se rasčisti tema i postovi prebace ,da ne kvare temu o ovako lepoj reci kao što je Lim,najveće pritoke jedne i jedine

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
nebo , ja na drini jesam bio vise puta i na vise mesta ali nisam pecao nikada . ali to nikakve veze nema sa tvrdnjom da bukvalno na svakih 5 cm dokle pogled dohvata skacu ribe i da uz i niz vodu javljaju da je svuda tako . cinjenica je da na svim rekama u srbiji ima mnogo malo ribe i da bi mi voleli da nije tako  ;)

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
To sto si ti neba vidio pretpostavljam da je bilo u toku ljeta kad su vrucine ,, riba  ljeti zna da masovno pocne da izlazi na povrsinu zbog manjka kisika ,, moguci  su jaci izlovi pastrmke i lipljena ali se cesto desava  i to da neki misle da riba lovi  a ustvari radi se o onome ,,

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
neba je napisao(la):
Sale ,kad si ono bese ti pecao na Drini ?  :hammer:
za Oholog i znam da se smori,jel to nije Gradac gde mozes uvek nesto dobiti na duzinu stapa,i jer se mora bacati stalno na 20m,a nesto i nema srece da ubode termin
:D

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Oholi ti ko da si blesav. Smanji Drinu na velicinu Lima pa uporedi koja reka ima vise ribe . I Lim se cuva i vraca se riba a Drina ne toliko.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
sasats je napisao(la):
nebo , ja na drini jesam bio vise puta i na vise mesta ali nisam pecao nikada . ali to nikakve veze nema sa tvrdnjom da bukvalno na svakih 5 cm dokle pogled dohvata skacu ribe i da uz i niz vodu javljaju da je svuda tako . cinjenica je da na svim rekama u srbiji ima mnogo malo ribe i da bi mi voleli da nije tako  ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
sasats je napisao(la):

Vodio devojcicu :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
maric je napisao(la):
Oholi ti ko da si blesav. Smanji Drinu na velicinu Lima pa uporedi koja reka ima vise ribe . I Lim se cuva i vraca se riba a Drina ne toliko.
Da smanjim velicinu drine a zadrzim kolicinu ribe? To mislis?
A to sto se lim cuva a drina ne je na cast korisnicima. Zajebi me prica drina da se cuva bila bi.... Ne cuva se.... Gledam trenutno stanje... Potencijal reke mi nije bitan jer ako nije iskoriscen dzaba sve

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Ricma... Vvidim odgovarao si nadrugu temu... Ovde nemas sta?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Bratski u pravu si. Pecaj gde hoces i uzivaj. Nema svrhe da se ubedjujemo. Ukusi su razliciti.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Ne brate, odgovori na pitanje....
Moze i neba da ti pomogne posto vidim odlicno zna gde sam pecao, koliko mi se riba javljalo....

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
1.016
Tri i po strane čistog off topic-a.  :doh:

U temi Lipljan 2016 fantastičan Ekov lipac sa Đetinje i 8 stranica tupljenja o Drini nakon toga.  :doh:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Milose ne bavimo se matematikom pa fa mora da bude sve po tacnim pravilima. Ovo je blag off... Tacnije pokusaj pametovanja pohedinaca.
Zasto ti nikad ne tupis? A realno znas da pecas i imas sta da kazes.
Pojedinci juce uzeli stapove a vec su vrhinski bacaci, ribolovci, vezaci.. U stvari nisu svesni koliko pojma nemaju.
Ne znam za druge al meni pun k pojedinih "pametnih" koji na sve imaju odgovor.
Mozda malo preterah al tako se osecam vec duze vremena.
Nije problem sto iznose misljenje vec sto su ubedjeni da su sveznajuci.... Ne moze im se sabrati 1+1.

Vrh Dno