Lično saopštenje povodom primedbe na I kolo Moravica 2015

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
uh  :doh: zaboravio sam da je bahus iz zajecara  :D kod mene ovde slabo ima valjevskog piva . pio sam ga zadnji put u kosjericu pre par meseci i stvarno je odlicno . ovde je popularan zajecarac . gotovo svi piju to pivo ...a ostali piju rakiju  :D

tesko ga je naci van valje a,polako se pro ia na tu stranu kosjeric uzice a aka  eogradu i dalje ga skoro i nema. Mala je to pivara za ove ale iz indusfrije i bas zTo je i ostao stari nacin pravljenja piva od izvorske vode uz ostatak trebera. Koliko sam cuo da ni jedna od ovih velikih pivara nema treber kao nus proizvo.
Ako budes ovde dosao i sudio probaces

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ne verujem da ce me domacin angazovati  :D
za dobro pivo vazna je dobra voda a i dobra tehnologija . pio sam ga u kosjericu i stvarno je dobro . nemam primedbi  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
A tek rakija sto pera od neke babe nabavlja.....jooooooj par god je nisam.pio a otkida koliko je dobra. Sabijem pola flase i nema problema. Sve mi lepo. A sutra ko nov. Ko cedjene sokove da sam pio

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sasats je napisao(la):
ne verujem da ce me domacin angazovati  :D
za dobro pivo vazna je dobra voda a i dobra tehnologija . pio sam ga u kosjericu i stvarno je dobro . nemam primedbi  :D

E sad te imam,sad si moj....u XXI veku voda za pivo nema nikakav znacaj...sada sve makine rade posao.. :bleh: :bleh: :bleh:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Pera za tu rakiju dobro odradi kód babe í to da cenis Oholi  :hammer: :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
PROTA71 je napisao(la):
E sad te imam,sad si moj....u XXI veku voda za pivo nema nikakav znacaj...sada sve makine rade posao.. :bleh: :bleh: :bleh:
:D a zato bip i jelen imaju dobro pivo ?  :D sada se sve pravi od praskova i slicnih sranja to je tacno ...ali uvek su dobra piva bila iz krajeva sa dobrom vodom

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Eeeeeeeeeeee...siiiii, al jbg...eto Vojvodina puna fabrika piva a voda krs....A kamo neko Pirotsko puvo...Ariljsko, Rtanjsko, Kosmajsko...jbg

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Secas se MB-a, kad se pojavio em nova flasa em tri arome...al Germani uvalili kvarne makine, korodiralo sve posle par godina...i vopi ode u kantu....u stvari postase sponzori Partizanu i odma djubre posta, grozan i bljutav ukus..
Pre par godina, mislim da smo se i ovde podsetili jednog kvalitetnog piva...PEJE BEER(ex Pecko)....em voda sad kakva pojma nemam, em albanac pazario na kredit sve nove makine, burad i tehbologiju iz Bavarske...uspehzagarantovan...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Pecko je bilo vrh..meni najace pivo dok sam se alkoholisao..a onda Valjevsko I samo zelene flase :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
kazu da je sada pecko pivo krs tezak . gde oni tamo znaju da prave pivi ili bilo sta da prave . pricaju mi kako su ginuli u elektrani dok se nisu malo naucili sta ne smeju da diraju  :D a secam se MB-a , bilo je hit kada se pojavilo . i zajecarsko koje je meni trenutno najbolje od onih koje imam na raspolaganju je imalo svetle i tamne trenutke .
sta ispade ? da najvise zavisi od tehnologije ? ok, ali i voda mnogo vadi stvar  :yeswink: sipaj mu sta hoces nema pojma da sakrijes bljutavu vodu

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
maric je napisao(la):
Pecko je bilo vrh..meni najace pivo dok sam se alkoholisao..a onda Valjevsko I samo zelene flase :)

Ma kad si ti stigao i da se alkoholises...kad pre  :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:
ma to ono nesrecno prolece '99-te, pa radne akcije i nista se nesme ostaviti neprijatelju...pa sve teraj za Bgd  :p
Ono, em dobro, em zidarska flasa..oladjen..

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sasats je napisao(la):
kazu da je sada pecko pivo krs tezak . gde oni tamo znaju da prave pivi ili bilo sta da prave . pricaju mi kako su ginuli u elektrani dok se nisu malo naucili sta ne smeju da diraju  :D a secam se MB-a , bilo je hit kada se pojavilo . i zajecarsko koje je meni trenutno najbolje od onih koje imam na raspolaganju je imalo svetle i tamne trenutke .
sta ispade ? da najvise zavisi od tehnologije ? ok, ali i voda mnogo vadi stvar  :yeswink: sipaj mu sta hoces nema pojma da sakrijes bljutavu vodu

Eno ti BIP-ov Pils, ona malecna zelena flajka..0.33 mislim...The best beer na nasem podneblju...samo sto se puni u Zajecar..Al evo i u Bgd-u imias Shop...odes i kupis sve sto ti treba da sam napravis u kucnoj radinosti EXTRA vopi..
Ali sta god, kako god...ova ljaga na I kolu Moravica 2015. se moze oprati samo ogromnom kolicinom kvalitetnog/oladjenog piva... :nowink: :yeswink: :tbumb:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sasats je napisao(la):
nije sve oterano  :nowink: ostalo je malo da i ja pijem na licu mesta  ;)

Pa ne, ne, ne...sve stoji...morali ste i vi na licu mesta proveru kvaliteta, slucajem selektivne kontrole statistickim parametrima...nema iznenadjenja, ne sme za Srbiju bez Pokrajina da dodje nesto sumnjivog porekla, ne daj Boze kvarljiva roba, bez kontrole  :yeswink: :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Dobro bre koji vam je vise?
Pogledajte naslov threada, ko ga je objavio, pa recite ima li smisla ovoliko ici u off topic? Mislim ok da se malo skene ali ovo se pretvori u ruglo, imajte obzira prema onome ko je postavio ovu temu.

Vrh Dno