pera je napisao(la):
Zašto se nisi izborio za smeštaj u užicu,? Kako savez zna koja je realna cifra, imaju baba vangu za savetnika i ona zna?
Ko kaze da se nisam izborio za smestaj?
SSRS je do sad organizovao vise svetskoh, evropskih prvenstava i JPK tako da imaju mnogo iskustva iza sebe i ne treba im baba vanga.
pera je napisao(la):
Možeš da izvrćeš stvari do ujutru sve ok, ali... Ja ne verujem šta čitam, ako je savez organizatori zašto nije sve organizovao i koji će mu kurac onda ekod? Korisnici voda moj kurac, ako je savez glavni što nije došao rekao mi organizujemo vas ko jebe jer mi dajemo pare?
JPK je medjunarodno takmicenje i odrzava se pod pokroviteljstvom i organizacijom jedine zvanicne institucije u drzavi - SSRS. ni jedan klub/udruzenje/korisnik voda i sl. ne moze u svojoj reziji da organizuje zvanicno takmicenje ovakvog tipa.
Sa takvim nacinom funkcionisanja, organizacije i sa takvim tokom finansijskih sredstava, EKOD je bio upoznat i ranije, a u januaru je ova prica bila i potvrdjena i prihvacena od strane EKOD-a.
pera je napisao(la):
Majice su 3,2 eur za nas 6 e za ostale, te skupe, one obične, ne najjeftinije bi bile gratis, iste kao što je ekod davao na takmičenju a iz svog džepa.
Ne znam odakle sad ove cifre za majice? Sve vreme spominjete da su one obezbedjene od sponzora gratis, a tako stoji i u zvanicnom finansijskom planu.
pera je napisao(la):
Ko smo to MI?
Ako te zanima sta sam ja kao clan EKOD-a ucinio, to je da sam 5 vikenda dolazio i ucestvovao u raznoraznim akcijama, a vecinu dolazaka samo zbog organizacije JPK.
Ulozio sam mnogo svog vremena i novca, ne samo za JKP koji je trebao biti odrzan na Gradcu, vec i za EKOD uopste. Retko koja akcija na reci Gradac u poslednje 2 god. je prosla bez mene, na svaki poziv predsednika sam se odazivao, a da ne pominjem da i kad su clanovi ekoloskog drustva za svoje angazovanje oko akcija uzimali dnevnice - to je legitimna odluka predsednistva i nemam nista protiv toga - ja sam svoje dnevnice odbijao i ostavljao taj novac EKOD-u. Nisam naplacivao svoje troskove i dan danas bih isto postupio.
pera je napisao(la):
Tiosava ne znaš i on tebe tek ne zna, tako da to okači mačku o rep za smeštaj.
Ne razumem sta ovim hoces da kazes?
Ako impliciras da je dobra cena smestaja dobijena na njegovo poznanstvo sa EKOD-om, mogu ti iskreno reci da je smestaj hteo da naplati 2€ skuplje nego sto ga i inace izdaje. Vrlo prijateljski!
Sent from my iPad using Tapatalk