KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Ja cekam Mitinu analizu zbog Prve trojice, Mankova I jos par njih. Ne zbog nasih da ne bude zabune.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Rićma, srpski mušičari su i na Gradcu hvatali po 2-3 ribe u julu.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nije Gradac razmazio naše mušičare. Hvatalo se po ko zna koliko riba ali se hvatalo i po jedna, dve a bilo je i nula. Zavisi u kom se delu godine pecalo.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Napraviste sprdačinu od ozbiljne teme. Ajmo malo čitanja sa razumevanjem. Plizzzz. :yeswink:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Napraviste sprdačinu od ozbiljne teme. Ajmo malo čitanja sa razumevanjem. Plizzzz. :yeswink:

Izvinjavamo se,mnogo se izvinjavamo.
Napravljena je sprdačina od JKP-A ,a kamoli od teme.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ako je jpk ispao sprdačina, ne znači da treba i tema. Ovo je mesto gde treba sve da se kaže. Ili sam ja to pogrešno shvatio, ili je nešto drugo u pitanju......

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Ako je jpk ispao sprdačina, ne znači da treba i tema. Ovo je mesto gde treba sve da se kaže. Ili sam ja to pogrešno shvatio, ili je nešto drugo u pitanju......

Ajd da vidim i to da neko ovde nešto kaže,ko se ovde oglasio sem nas nekolicine koji nismo ni pecali ?
i onda nije sprdačina,kako može da bude ozboljna tema ako je jkp ispao neozbiljan,jedava čekam obrazloženje i objašnjenje ,ali ne od tebe.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nije stvar u tome da li smo pecali ili ne. Tema je ozbiljna, učesnici jpk-a se, najverovatnije, neće oglasiti, kao što se neće oglasiti ni rukovodstvo EKOD-a. Džaba pričaju nama koji dolazimo na Gradac. Stvari treba isterati do kraja. U to sam 100% siguran.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Nije stvar u tome da li smo pecali ili ne. Tema je ozbiljna, učesnici jpk-a se, najverovatnije, neće oglasiti, kao što se neće oglasiti ni rukovodstvo EKOD-a. Džaba pričaju nama koji dolazimo na Gradac. Stvari treba isterati do kraja. U to sam 100% siguran.

Zato sam i napisao ne od tebe,
kad smo već kod Gradca,riba loše juče radila,mogla se prevariti po koja ,ali ništa spektakularno

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Supervizor treba da potvrdi ili da ospori sudijsko merenje ili neku odluku. Nije na njemu da odlučuje gde i kako se meri. On je tu da prekontroliše i vodi se time šta mu sudija kaže. Gde se meri i po kom principu.

Vrh Dno