KRIVAC-KORIDA

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Preteci sajt i sve ono sto se pise imam utisak da se pise na prvu loptu,odnosno da se ne sagleda iz vise uglova?
Ali to jelte nije moj problem pa necu ni o tome da sudim ali koliko vidim ovde se  itekako puca na prvu loptu bez sagledavanje stvari i
malo dubljeg razmisljenje a ono sto bode oci jeste to da su kritike vrlo neprimerene(nemaju osnovu)
Jednom recju moto pojedinaca je ---SAMO POKAZI KRIVCA I ETO KORIDE---
----Pozz--

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
hehe  :D sada ovo što ču da napišem i ne mora da ima ikakve veze sa stvarnim stanjem, ali inspirisao mi Blue FOX  :lol: Pokaži krivca  :D :hammer: i eto ti koride to mi isto izgleda kao ono u crnoj guji kada se izruguju srednjovčkoj brzopletosti u lovu na veštice...dopustite mi da budem malo kreativan  ;) : Europa, godina je 1513 mračni srednji vek ili tačnije rečeno "rani period moderne",  grad i sela zaudaraju po đubretu i parcovima sve to nadmašuje smrad koktela ljudske zlobe i gluposti. Eto u sred neke pustoši selo u kom svako sve zna o svakome. Neka baba mnogo zavistna na drugu babu, čeka pravi trenutak i diže paniku, baca se na pod i viče kako ju ova druga baba (nazovši ju "veštica") napada svojim mračnim silama da joj otme dušu....svi u selu zgranuti od prizora tzv. mračne sile što ženu baca na pod i davi (a ova zloba sve glumi) i eto več se lomača pali selo se oslobađa od zle stare veštice koju svi osudiše...  :hammerhead: :hammerhead: :hammerhead:
Naravno, sa ovom pričom zaista ne ciljam na nikoga ali kada drug Blue FOX spomenu "SAMO POKAZI KRIVCA I ETO KORIDE" meni ova slika odmah pade u oči  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Mixmaster je napisao(la):
Ovde mora da je o meni reč.  :doh:

:D a koji si ti lik u toj priči?  :D :D :D :hammer: "Žrtva", žrtva, posmatrač navijač ili zgroženi nemočni posmatrač?!  :D

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ili musicarenje bez MIXA. :( :(
Nekako mi to ne ide u glavu :yeswink: :yeswink: :yeswink:
Nesam spomenuo tebe MIXE na tvoje zaprepascenje  8) 8) 8) 8)

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Zanimljivo. Vidim Blue FOX slusas Marchela.Ili gresim?

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ljudi toliko mali i neposteni da im prasta probodeni BOG?????????

ducia

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2005.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
Mixmaster je napisao(la):
Ovde mora da je o meni reč.  :doh:

:D a koji si ti lik u toj priči?  :D :D :D :hammer: "Žrtva", žrtva, posmatrač navijač ili zgroženi nemočni posmatrač?!  :D

Ja cu da budem posmatrac navijac. Burn baby burn  :lol:

ducia

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2005.
Broj reagovanja
0
Milance je napisao(la):
ducia je napisao(la):
Ja cu da budem posmatrac navijac. Burn baby burn  :lol:

Gde si Ducia varaličaru stari. Jel počinješ ove godine malo i "Fly Robin Fly"?

Varalica Rules Varalica  :drool:

P.S. nazalost zbog obaveza vise nisam nista pa cak ni varalica

Vrh Dno