Košarka

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Procitao sam ....ko ce ga znati..ja cisto sumnjam da ih testiraju...

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Koliko im se ide " niz dlaku" ne bi me čudilo da kontrolu obavljaju njihove institucije i da im se veruje na reč.

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
jesko78 je napisao(la):
Koliko im se ide " niz dlaku" ne bi me čudilo da kontrolu obavljaju njihove institucije i da im se veruje na reč.
Pa lepo piše da smo ih i mi testirali (tekst je od pre 2 godine):

Doping kontrolori Antidoping agencije Republike Srbije su testirali najbolje američke košarkaše više puta, poslednji put na Olimpijskim igrama u Londonu, kada je među ostalima testiran i Kevin Durant. Kuriozitet je i da je Stefen Kari (sadašnji bek američkog tima) igrao u najboljem američkom timu u Novom Sadu 2007, kada su ih naši omladinci pobedili i postali svetski prvaci. I tada je rađena doping kontrola.

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Nisam citao tekst. Komentar mi je vise bio odraz anti-americkog raspolozenja nego neke dublje analize.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
PROTA71 je napisao(la):
Vujosevic/Obradovic smrt kosarka  :p :p :p

znam da najboljeg trenera na ovim prostorima u poslednjim 20god ne volis ali ko je obradovic koga pominjes????

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
PROTA71 je napisao(la):
Jbg!!!!Sta ti je sreca..A ovamo frka zbog Bobija, ma Bobija ima na sve strane..ima takvih momaka,samo da se KSS ne mesa u sastavljanje i taktiku i sve ce biti mnooooogo bolje,,..
Jos jednom, skroz verujem u tim i taktiku Sase Djordjevica i Srbije na olimpijadi u Riu..
Srecno momci...jebes docek na terasi grada, pikajte samo srcem taj basket i uzivajte!!!

Ko moze uopste sad da bude pandan Bobiju ? Sto kazes igrali bi previse na njega,pa to i jeste cilj bacis mu 5 puta loptu on 5 puta zakuca ,krenu da ga udvajaju i eto prostora za sve,takav centar a ne iskoristiti ga,zbog cega ,sujete

U tim i verujem,a nikad od dobrog igraca nije postao dobar trener

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Zeljko ili sasha??? Obojica..u pravu si....

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Mislio sam na Željka. Nešto sam letimično video da je i Saša napravio neki dobar rezultat kao trener, dal u Nemačkoj ili negde drugo.... Ne pratim radovno sport kao pre, pa nisam siguran. Saša je bio sjajan odbrambeni igrač, što se u NBA jako ceni.

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Baki-Pa je napisao(la):
Obradović je bio dobar igrač, sad je dobar trener.

Bio je sasvim prosecan igrac,a sad je ne dobar ,nego vrhunski trener.(Zeljko)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ako je bio reprezentativac 1988. onda svakako nije bio prosečan igrač u to vreme. Tada smo mogli da napravimo dva tima, koji bi svakoga mogli da pobede, uključujući i USA.

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
Zašto je neaktivna ova tema?  :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Što bi rekao Muta Nikolić ,ovo je sve normalno zato se i ne radujemo previše.
Al mi žao ace srbina,eno ga opet kuka na sudije,

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Osrednja igra sinoc...pored osrednjih hrvata...sad nam je pravi test...odbrana je bila dobra do sredine trece deonice posle bunar..vratili smo ih u zivot sa glupim i jeftinim faulovima..u svakom slucaju prosli smo..sad nam je biti ili ne biti...ako ne dobijemo australiju ostacemo bez medalje...u svakom slucaju bice 2 dobre tekme u polufinalu....mada nadam se proradice nam inat i procicemo australiju....
a sad na drinu na bucova :hammer:

Vrh Dno