KORISTISTITE LI OVO ?

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Odlicna ideja majstore... :tbumb: Ako zelis otvari temu o svom projektu pa redovno izvestavaj. Zvuci zanimljivo.

Iva

Senior member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
16
            Nema tu sta mnogo da se pise . Balone sam smislio da budu od burica zapremine 55 l, za mene idealna duzina 60 cm, a u precniku 40cm . to sam vec spojio varom (inace je rec o metalnim buricima),treba da uradim levke koji ce doci na burice zbog otpora u vodi ,i da postavim konstrukciju za sediste,i to je to .Ima da mu nakacim svakakve djakonije ,od drzaca raznoraznih do '' gepeka'' gde ce biti prateci pribor. I zamisljeno je da se konstrukcija sklapa po sredini sastav ispod sedista ,(cev u cev ).Razvucem postavim civije osiguraca,spustim u vodu i odmah se radi ,vesla pod obavezno a moze i peraja. Ma bice lutka samo jos da ga zavrsim,al nikako vreme da odvojim.Kad ga budem zavrsio nekada postavljam sliku.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
kad ti se več da dodaj mu ti i nosač za elektro motor i  akomulator  ;)

Iva

Senior member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
16
          :nowink:  Nista elektrika ,samo vesla i cista snaga,uzivancija uvek sam uz obalu gde mi se dosadi izadjem postavim sator odmorim pa sutra nastavim. :smoke:

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Ivan 010 je napisao(la):
          :nowink:  Nista elektrika ,samo vesla i cista snaga,uzivancija uvek sam uz obalu gde mi se dosadi izadjem postavim sator odmorim pa sutra nastavim. :smoke:

Ovako i ja zamisljam pustolovine ovim cudom...... :tbumb:

Vrh Dno