Kokin brod

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Jezero koje će u narednoj deceniji biti najbolja voda za mušičarenje smuđa u Srbiji!

smudj2.jpg

Prošle godine su komadi od kilo bili u velikom broju na 5-6 m od obale, na dubinama 1-3 m, taman za lagani lov na Fly upotrebom nekog sporo tonućeg konca ili bar tonućeg predveza.

Osim smuđa, tu su i krupni klenovi (redovni ulovi riba od 2-3 kg), jezerske zlatovčice i pastrmke.

zlatovka.jpg

Nalazi se inače na reci Uvac, na južnim obroncima planine Zlatibor.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ko želi zlatovčicu na Fly, neka odmah sedne u kola i pravac brana!

Retko kada su ovako blizu površine i obale, prate i napadaju varalice na metar od vas. Nažalost nisam probao na strimere, ali mislim da bih je uhvatio. Realna šansa da sledeće nedelje idem opet, pa da upišem i jezersku zlatovčicu na Fly!  :)

226856_122520531162182_100002127076805_177262_1771062_n.jpg

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Jebeš zlatovčice,  :D postavljaj slike smuđeva. Dosta realnije da se upeca na fly.  ;)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Smuđ je pi*** od ribe i zaslužuje da bude ispečen.

Prva tura fileta:

smudjkoka.jpg

Oštri strimere, krećemo u petak na buljovčice!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
ja bi i te zlatovcice pekao, jeo sam ih davno na biogradskom i vrhunske su bile

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ne, ne, ne!!  :mad: Salmonide su otrovne i ko ih pojede sigurno umire, najkasnije do kraja života. Neotrovne slatkovodne ribe su som, smuđ, štuka, grgeč...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Ma zeza te Goci nisu otrovne samo mnogo davi gorusica od salmonida  :D  :D  :D

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
:doh: Ја сам се, значи, зајебо, мислио сам да је ово мушичарски форум. Од сад пријављујте све. На варалицу, на пловак, на дубинца...  :smoke:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Pre par godina sam se toliko napecao zlatovčice da je to bilo nešto neverovatno...najviše sam je razvalio nekom ružnom epoxy imitacijom grgeča sa repom od crvenog marabuja i udicom okrenutom na gore.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Rancic je napisao(la):
:doh: Ја сам се, значи, зајебо, мислио сам да је ово мушичарски форум. Од сад пријављујте све. На варалицу, на пловак, на дубинца...  :smoke:
Druže Rančo, uz svo dužno poštovanje za tvoje godine - ne tupi!  :)

Nisam prijavio ulov, nego sam krajnje nesebično dao mušičarima veoma korisnu informaciju - da zlatovka, riba iz mračnih dubina, trenutno jede na površini uz obalu, i čak rekao gde tačno da odu ako žele da je upecaju na Fly - na branu jezera Kokin Brod. Po meni forumi treba da služe upravo za ovakve stvari, da se nesebično dele informacije koje će nekom omogućiti da upeca neku ribu.

A svaka informacija je korisna, ponekad i ona koju dobiješ kada zaviriš u mrežu krivolovaca.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
E, ako jede trenutno, ko do sad nije poš'o ne mora ni da polazi.  :doh: Dok se baba naguzi ... prošo trenutak.  :hammer:
Šta se primaš ko baba na saučešće  :bleh: :bleh: :bleh:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Previše poređenja gde se spominju babe!  :D

Vrh Dno