Koji je klub veci Radnički ili Vlasina ?

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Koji je klub veci Radnički ili Vlasina , bez sumlje Vlasina! Jer dok fudbal lagano umire na Čairu  iz godine u godinu na Rosulji je sve bolje i bolje iz sezone u sezonu  i jedva ćekam 15-16 septembar da Rosuljci otepaju Meraklije na sred Čair preko puta Randjine kuće dok on piše kako ima više pastrmke u Nišavi nego u Drini!
  Pogledajte tabelu !!!            POPLAWS POPLAWS HOOLIGANS ,POPLAWS POPLAWS ALEALE!!!!

http://www.prvaliga.co.yu/arhiva/07-08/raspored.htm

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ja bih najviše voleo da u Nišavi nema pastrmki i da izgleda onako kako je izgledala kada sam ja do njenih najlepših mesta putovao vozom. Nažalost, sada je prepuna potočnih i makedonskih pastrmki i to, krupnih! Najgore je to što neće muvu, nego se razvaljuju od larvi i riba.
Tačno je da je Radnički zauvek propao, ali to nema nikakve veze sa mušičarenjem, već sa tim da komunjare uvek prvo propadnu u Nišu, pa tek posle u ostalim krajevima Srbije. Klubovi sa nazivima "Radnički", "Crvena Zvezda", "Partizan" i treba što pre da propadnu jer, kad njihove nazive vide u bilo kom delu sveta, ljudi su sigurni da je Srbija jedina preostala komunistička zemlja u Evropi, što nije tačno.
Eeee, a kako sam se ja ludo proveo jedne noći, početkom devedesetih, na stadionu FK Vlasina, sa jednom uspaljenom Vlasotinčankom, koja umesto da uzdiše, vrišti!?!  :lol: Zaboravio sam i kako se zove, ali bih vrlo rado ponovo boravio s tim mecosopranom na istom stadionu. Koji će mi cahill fudbaleri na terenu? :hammer:
Kad je utakmica? Sigurno je upad za dž. Možda i ona dođe da navija za Vlasinu, pa malko promenimo stadion. :amore:
Ispade dobro što su nam klubovi u istoj ligi. :tbumb:

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
Pazi, Randjo, pomislice ljudi da lazes. FK Vlasina nije imao stadion pocetkom devedesetih! :doh:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Svašta! Postojao je nekakav stadion sa nekakvim tribinama, na koji je moglo da se uđe u svako doba noći. Sećam se čak i da je bio solidno popunjen podvriskujućim Vlasotinčankama i domaćim i gostujućim ljubavnicima. To je bilo pre 1996. godine.
E, druga je stvar ako neko ne veruje. Onda možda ja nisam uradio mnoge stvari o kojima pišem na ovom sajtu. Čuo sam, iz vrlo pouzdanih izvora, da ja pecam na višnju i dudinku, pa se posle slikam sa krupnim klenovima. :lol: Ljudi kažu da imam kilo heroina u kući i da nisam ja izmislio bambulu. :hmmmm: Kažu da ja nisam osnovao Mušičarsku Sekciju i da lažem da sam Mixmaster. :doh:
I ja ne bih verovao takvom čoveku. :hammer:

Vrh Dno