Klen 2012

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
@Bucko M., vec dugo nisam vidio ovu rečicu, uvek sam se pitao kada sam prešao preko mosta, može li se tu išta uloviti a da se čovek zabavi. No, sad vidim da može  :) Fini ti taj "super-fajn orko"  :yeswink:

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Mafke lepi ulovi i adekvatan pribor! I meni vetar podosta smetao ali dalo se sta uloviti...

A ovaj jezerski je baš lep...

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
  Hvala Sebastijane,recica je i te kako zanimljiva i ima krupnih klenova. Primecujes da je ''brisani prostor '',nije lako prevariti krupnije komade a

bez zaklona. Smetao mi je frontalni vetar,tako da mi je falilo jos 4-5 m daljeg zabacaja za ozbiljnije klenove. Stap je klase #2 tako da je

uzivancija zagarantovana i sa manjim klenovima . Kad budes dolazio,ceka te ''Ordza'' #2 da bockas klenove u sred grada.

Pre vise godina korito reke je bilo zapusteno sa visokom travom i mladom vrbom,ruzno za oko,ali tada su se lako boli klenovi od 700 gr .

Zadnje 4 god. sve je uredjeno a krupni klenovi paraju vodu ispred mene na 30 m  :'( :'( :doh:

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
  Bravo Dr. Ogi,ti si uporan  :tbumb: Trebao sam da ponesem #4 zbog vetra,a i dovoljno je osetljiv za uzivanje na manjim rekama +bi postigao

neophodnu distancu i pale bi glavonje od po kile  :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Važi, nadam se da ču skoknuti ove godine do Jagodine pa da odemo na vodu zajedno. Imam neke planove sa ženom, neko familijsko sakupljanje u Beloj Crkvi treba da imamo. Odmor sam več zatražio na poslu za taj datum i nadam se da če mi ga odobriti tada. Možda u tom vremenu ako dođem u SR navratim na dva tri dana i u Jagodinu...da obečam neču ništa jer me več par godina prate neki glupi uveti zbog kojih svi moji planovi budu teško ostvareni....što je najgore ne mogu mnogo da utičem na stvar  :blush: ali ide na bolje polako...daj Bože pa se vidimo  :firends:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Deda ne odmaras, svaka cast  :tbumb: I tebi brate  svaka cast za tog jezerskog glavonju :tbumb: Seb kad doso dobro doso deda ce te vodi na urban flyfiishing do 20h a ja cu od, svi najbolji virovi su tu u krugu od 500m i za dnevni i onaj nocni :smoke: :smoke:

danijelcar

Newbie
Učlanjen(a)
01.04.2012.
Broj reagovanja
0
Postavite neku musicu za april, za klena, ukoliko se izbistri reka  :lol:

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0

Moja topla preporuka,prvi tvrdokrilci uz samu reku na vrbinim grancicama,a ujedno podsecaju na lesnikovog gundelja.Socan zalogaj i plovan. :tbumb:

Prilozi

• IMG_5363.jpg
    IMG_5363.jpg
    122,8 KB · Pregleda: 347
  • IMG_5993.jpg
    IMG_5993.jpg
    123,8 KB · Pregleda: 356

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
    :D :D :D :D Crni,pa ova dva manekena su izvadjena iz kutije koja ti stize za dva dana,pozajmio sam ih za slikanje,jer sam zadnju pokidao :doh:

Prvo tebi,a posle za sebe  ,moja deviza ''ko nije za drugog,nije ni za sebe"  :tbumb:  Namerno su socne,videces zasto  :smoke:

Sebastijana ceka iznenadjenje,pod uslovom da dodje Jagodinu  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ma dolazim samo da me ovi sa posla ne zeznu sa odmorom...mada sam ja več rezervisao za kraj šestog meseca ali videt če mo  :blush: Vidim, u planu nam je poseta i Jagodini pa če sigurno da dođem pod uslovom da me sa posla ne zeznu.

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Nimfarenje na viđeno sam nekako savladao ali kad ne vidim ribu tu imam problem. Voda je poprilično velika, mutna i brza. Pecao sam samo u krajevima okpotopljenog drveća. Saleja mi je dao instrukcije kako da vodim nimfu i evo rezultata.

Vrh Dno