Poceo je vecernji ples divova... Zao mi je sto moram da im remetim ljubavnu igru, ali to je jace od mene.. Sinoc je bilo puno promasaja, adrenalin je preovladao... Pa tako neki bas pravi su prosli nekaznjeno... Bicu bolji sledeci put. 
Ovo je identično kao da oktobra pišeš da si krenuo na klenove, a lepo naklepao pastrmke kada si ih primetio da kupe muve...
,mislim od oktobra nisam lovijo do ovo par dana. A kod nas je ovo prva godina dase lovostaj postuje,tj dase riba ne iznosi,stoga trebace vremena da dobijem strpljenja do juna da ne pecam.
tvoja kritika je bila apsolutno na mestu. Druga stvar ko god misli da moze da dodje na ovom jezeru (gde lovim) i da puni cuvarku u vreme lovostaja ili da nosi ispod mere,nek izvoli,ali jedino stoce ponet sa te vode je prijava,jer cuvari sad rade od kakoje sasa gazda,nema gledanja kroz prste,jednog cuvara je bijo istero pa ga je jedva nekako vratijo. Stoga ubedjen sam dace se klen ako Bog da ove godine sacuvati u mrestu,kao i to dase nece nositi ispod 20 cm,do ove godine to niko nije postovo klen se nosijo samo ako je bijo veci od cevapa,(nazalost postoje takvi (ne) ribolovci koji ribu mere sa cevapom ako je veca ide u cuvarku ako je manja ideu u vodu ili eventalno kao keder) ali ove godine je sve drugacije i jase iskreno nadam da koliko sledece godine ce se videti rezultati toga rada.
Zato im sve tolerišu, samo dok im se u kasu slivaju njihove pare... "Mušterija je uvek u pravu".