nemate vi pojma, Mix ovim želi navesti na drugi kolosjek
Kako je Mixmaster bežao od gnevnih domorodaca? Ja imam prave informacije. Mixu dodijao klen, pastrmka pa ilipljan. Babuške i sunčanice mu se ogadile a štuke, somove i mrene nemere zamisliti... Odluči on za amazonku i u lov na ciklide. Ovo je direkt iz tajnog obaveštajnog štaba - njihova tajna dosijea :-* Veliki Diskusi (Symphysodon Gignatikus). To je vrlo retka vrsta koja naraste i do 50kg i živi u pritokama amazonke. Za mušičarenje ko stvorena (strimeri, nimfe, suve...). Žilav borac. Mix se uputio u to zabranjeno područje koje je dato domorodcima u vlast da ga čuvaju jer su uvereni da ta riblja vrsta je božanska i ne sme da se dira jer o tome ovici njihov život (hoče li biti blagoslovljen ili proklet). I Mix je tako kao pravi pustolovac došao na svoj cilj. Nalovio se tih ogromnih diskusa ali kada su ga opazili domorodci nastade frka. Trka maratonska po prašumi
Jedva je izvukao živu glavu i vratio se svojoj staroj nišavi i klenovima. :
Mix ajde samo ne reci da nije istina 
Kako je Mixmaster bežao od gnevnih domorodaca? Ja imam prave informacije. Mixu dodijao klen, pastrmka pa ilipljan. Babuške i sunčanice mu se ogadile a štuke, somove i mrene nemere zamisliti... Odluči on za amazonku i u lov na ciklide. Ovo je direkt iz tajnog obaveštajnog štaba - njihova tajna dosijea :-* Veliki Diskusi (Symphysodon Gignatikus). To je vrlo retka vrsta koja naraste i do 50kg i živi u pritokama amazonke. Za mušičarenje ko stvorena (strimeri, nimfe, suve...). Žilav borac. Mix se uputio u to zabranjeno područje koje je dato domorodcima u vlast da ga čuvaju jer su uvereni da ta riblja vrsta je božanska i ne sme da se dira jer o tome ovici njihov život (hoče li biti blagoslovljen ili proklet). I Mix je tako kao pravi pustolovac došao na svoj cilj. Nalovio se tih ogromnih diskusa ali kada su ga opazili domorodci nastade frka. Trka maratonska po prašumi
. Voleo bih da 100ka prestane da izbegava da piše o priči o mom bežanju od gnevnih domorodaca pored Nišave, koju je čuo iz "poverljivih izvora". To, zašto sam ulovio 13.5 ili 21.5 kg krupnih klenova nekog davnog dana u njegovom selu, mogao bih da mu objašnjavam do kraja života, a da ne shvati. Možda bi mogao da shvati kako sam ulovio toliko klenova, pored mrežaroša, dinamitaša i njegovih drugara iz sela, od kojih svaki drugi ima veoma kvalitetnu podvodnu pušku i masku za ronjenje. Možda, ali teško. Možda bi mogao (i to teško) da shvati ko je kriv što je prošle godine u njegovom selu bio pomor skoro svih riba. Nemoj, 100ko, da se ljutiš na uspešne mušičare, samo zato što ih upoznaješ putem ovog sajta, već se malo više potrudi da nađeš pravog krivca za beznađe koje te je snašlo posle razočarenja nestankom onoga što si najviše želeo. Znam da je najlakše nasrnuti na onoga kog "znaš", ali osvrni se malo po gradu u kome živiš i tu ćeš, ako si pametan, naći onog ko je trebalo da brine o toj reci, koju sam ja, posle svakog mušičarenja ostavljao prebogatu ribom. Rasturao sam klenove po Belom Timoku veštačkim mušicama i uživao u tome, jer sam znao da nijedan mušičar ne može da uništi ni delić bogatstva koje nudi ta reka. To je jasno svakom iole inteligentnom i upućenom čoveku, a posebno 100ki koji vodi poreklo iz sela pored te reke i koji zna kako i koliko se ribe tu lovi.
. Samo pazi, to je informacija koja izaziva trajno oštećenje centra za mušičarenje u velikom mozgu. Plašim se mogao bi da počneš da mucaš ili da ševrdaš :dance:.