K...c bistro nemam zice???????

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
Nevjerovatna stvar koje se sad sjetih. :doh:
LJeto 99 mislim, Mancester tuce Bajerna u finalu lige sampiona sa dva gola u samoj zavrsnici :hammer:

A jos nevjerovatnije stari ribar stoji na jazu u cizmama rasgolicen do pojasa cigar za zube i mrmlja sebi u bradu.
Nesto petlja u rukama i psuje jer je ziletom umalo prst otkinuo na moje bistro odgovara k...c bistro nemam zice????????

I sta mislite da je radio???

Ajde da vas vidim ako je musicario a nije mogao da lovi jer nema zice.
Ko pogodi Lucky i Mix ce mu odu spjevat uz muziku po izboru ;) :bleh: :smoke:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Ili je porebravao, ili je otezavao muvu koju je pravio "iz ruke", to su ranije mnogi radili na vodi.

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
Daleko si od istine Pedja znaci niti je porebravao niti je otezavao :bleh: :bleh: :bleh:

Neka jos neko pokusa pa ako vec ne pogodite onda cu napravit par slika o cemu se radi.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Hajde, igraćemo se. Ja koristim žicu u obliku Toothy Critter Lead Wire, kad lovim štuke strimerom. Možda je i tsaj ribolovac kukao za žicom zbog štukajli?

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ne mix nije ni to :bleh: :bleh: :bleh:

Znaci lovio je na buku ispod jaza stojeci na jazu koristeci dead drift eto mala pomoc :whistle:
Reci cu jos da nema stuke  :( :(
Znaci samo bjelica,kalifa,merdzan i potocara.

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
Mozda je pravio neke ludacke sisteme sa zicama. Vezivao na njih musice d bi isle po dnu?

Nemam pojma stvarno...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Da mu nije trebala žica za neki plovak?

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Iscepala mu se cuvarka i pobegle mu ribe, pa je hteo da je zakrpi zicom.  :bleh:

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ne ttttt nije ni to  :p :p :bleh:

evo i odgovora. :blush:

Na jednu udicu samo veze perje i navlaci izolaciju sa zice na tjelo udice da bi dobio razlicite muve.
Ja nisam mogao nac u kucu drugu zicu bez ovu ali cicica je ima svakakvih boja.

Postavlja se pitanje koliko je to lovno jer znam da je imao ulova kako taj dan tako i drugih dana. :hammer: :hammer:

Aj sad da cujem komentar jeli iko ikad pomislio da uradi nesto slicno?

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ma cicica je lik bicu iskren probao sam na ovu foru iz ciste radoznalosti i nije me islo ova izolacija bi se pomjerala unazad.
Fora je sto treba namotat malo konca na tjelo udice i kad se navuce ne mrda a trzajem se povuce unazad i ziletom okine pa navuce druga u nekoj drugoj boji cak i fino izgleda kad se malo uhoda a veoma brzo se mjenja.

Vec vidim mixa kako cupa instalacije po kuci trazeci zicu  :D :D :D
A pedjabg nece moci spavat dok ne provali sta imitiraju doticne muve :hammer: :hammer:

Salu na stranu ko zna kad ostarimo pa nam se ruke pocnu tresti usljed vjetra ,vlage, konstantnog mahanja a pogotovo zglobnog rada*(koji vec to rad bio ;) moze ovo biti bas nacin na koji cemo se zanimat :hammer: :hammer: :hammer:

Vrh Dno