Moja žena odlično podnosi to što skoro svaki dan idem na mušičarenje. Nekako podnosi i što u stanu imam tri akvarijuma sa diskusima i još četiri sa vodenim insektima. Ipak, ne znam kako bi podnela da se ponovo bacim na svoj treći (ne i poslednji) hobi i opet kupim dva DJ gramofona Technics SL-1210 MKII, neku Numark Mixetu i gomilu maxi singlova. Muči me to. Osećam negde u želucu da me Deejaying ponovo probada. Hladim se povremeno uz kompjuterske programe poput Sonar-a i Cubase-a, ali ne pomaže. I um i telo traže da im pod svakom rukom bude po jedan Technics.
Da nije skupo, već bih bio ponovo opremljen. 2 x 600 eura- gramofoni sa Stanton glavama, plus 300 eura mixeta, plus svaki mesec po 300 eura za ploče. Ništa više.
Eto kakve mene gluposti muče. "Bolje" da sam studirao medicinu, hemiju ili biologiju. Upao bih u sistem i sve bi mi bilo potaman.

Plaćali bi moje savete i (ne)rad.
Šalim se, naravno. Bolje je ovako. Kupoću gramofone i ugasiću svetlo u sobi. Svetlost će dolaziti samo sa diskova i vu-metara, a zvuk će biti:
"There's Not The Problem That I Can't Fix, 'couse I Can Do It In The Mix..." Ofarbaću opet kosu u narandžastu boju.
More, kad malo bolje razmislim, moja žena se i zaljubila u takvog čoveka. Skupiću lovu i krišom ću uneti 22 kg gramofona. Kad me vidi sa jednom slušalicom na uvu, a drugom ispod brade, jednom rukom na mixeti, a drugom na maxi single-u, poludeće od sreće!

Eh, šta sve muči čoveka starog 38 godina!? :lol: