Jos neki hobi

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Vecina nas je duboko zagazila u musicarsko ludilo, i vecina nas najvise svog slobodnog vremena posvecuje ovoj strasti. Ali posto je ovo community i ima nas raznih, cisto iz fazona, da cujemo da li imate jos neki hobi ili hobije. Ja sam npr. akvarista i to jos ciklidas, imam dva akvarijuma od 250l i cuvam u jednom Tropheuse a u drugom Tanganjika mesozdere. Sada se nesto palim da nabavim neke gustere, ali otom potom...ionako su ova dva hobija, naravno musicarenje+tying se podrazumeva kao primarni jer je on vec godinama opsesija a ne hobi, dovoljni da mi okupiraju mozak i omoguce da poprilicno kvalitetno potrosim vreme!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
primarno je musicarenje i sve vezano uz to  :D ;)
os sekundarnih hobija imam ja toga dosta. Ali eto npr. volim airsoft, slicno je paintball-u ali je meni bolje i lepse...manje boli LOL.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Ja sam gamer - MMORPGer :) Mogu vec da kazem profesionalac za neke Massively multiplayer online role-playing games. Imam i puno hobija koji su mi vec sad postli poziv i struka kao sto su crtanje, slikanje, umetnicka fotografija, speed painting.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
wooow..."one geek who has a life" ;-) Onda si sigurno i u WoW-u...pvp serveri ili ?

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Malo sam igrao WoW... neozbiljna mi je :) Lineage2 mi je unistio real life lol :p

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Ja sam se jedno vreme lozio na silkroad, a sada cuvam bebu i eventualno odrzavam aq (toliko sam ga zapustio da ga nikom i ne pokazujem). Za musicarenje skoro da i nemam vremena, ustvari nemam vremena ni da ser.. a kamo li za neki ozbiljan hobi.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
ttttt je napisao(la):
Ja sam se jedno vreme lozio na silkroad
Hoho! Vidi ga bata Toni! :)
Nisam imao pojma da ima Srba na SRO. Ja sam se uglavnom druzio sa Hrvatima i pikao sam malo na Olympus serveru :) Lvl 40 Blader / Hunter bejah :)

ducia

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2005.
Broj reagovanja
0
Na prvom mestu ciklidas; zatim audiofil; i na kraju ribolovac. Ribolov je nazalost na kraju zato sto od kad sam poceo da radim nemam dovoljno vremena koje mogu da provodim pored vode, posebno sto sam Savu oko Sapca izgustirao a i primio sam se prilicno na donji tok Drine tako da mi je mrsko uopste da pecam na Savi.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Lazo prvo pitaj koji server da izaberes a posle igraj. Inace na ovom mom je bilo nasih (bivsa juga) ko gov... pa nisu izastale ni provokacije a i organizovane makljaze izmedju nacionalnih klanova. Ako hoces da igras da cu ti mog lika lvl 33, ali mislim da su me izbacili iz klana jer nisam igrao vise od 6 meseci.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Malo da se hvalishem ... a.k.a. Kurchim  :smoke:
Evo sto je lepo imati nekoliko hobija. Kad zakaze jedan tu je drugi. Kad je lose vreme za ribolov slikaju se elementarne nepogode.

storm1.jpg

i jos dve na sledecim linkovima:
Fotografija No.2
Fotografija No.3

Ziveli!

ducia

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2005.
Broj reagovanja
0
Svaka cast. Fotografije su extra.
Kako izgleda podesavanje aparata za ovu vrstu fotografije?

machak89

Junior member
Učlanjen(a)
26.07.2006.
Broj reagovanja
0
Pored musicarenja, osnovna stvar mi je fudbal... Mnogo volim i fotografisati prirodu...

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Hvala, Hvala :)
ducia je napisao(la):
Kako izgleda podesavanje aparata za ovu vrstu fotografije?
E'o ti exif :)

Shutter Speed: 5.0 sec
F-Stop: f/2.6
Focal Lenght: 5.8mm
ISO: 50
Expozicija: -2

Mada znas ... ne gledam ja mnogo setovanja. Jednostavno mnogo je dugo trajalo pa sam pokusao sve zivo. Sve mu izmenjao i kad sam nasao setovanja opalio sam mozda 50ak fotki. Eto samo par ispale lepe :)

Vrh Dno