Jos neki hobi

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Sva mi lova otišla na unuka, hvala bogu na radost. A, to za stegu si u pravu, sve me "hvataju" živci, stalno gledam šta su ovde ljudi navezali, da se raspametiš. Strah me jedino, znam sebe, postaću fanatik, pa onda jebo ćar vajdu. Kad bolje razmislim tako i treba, lepa strast - sve je pecanje.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Rancic je napisao(la):
stalno gledam šta su ovde ljudi navezali, da se raspametiš.
Nemoj to da te brine, dobrom delu mušičara su uglavnom bolje mušice onog drugog. To ti je kao realna situacija na vodi, uvek je bolje da sam sa one strane reke.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Rancic je napisao(la):
Sva mi lova otišla na unuka, hvala bogu na radost. A, to za stegu si u pravu, sve me "hvataju" živci, stalno gledam šta su ovde ljudi navezali, da se raspametiš. Strah me jedino, znam sebe, postaću fanatik, pa onda jebo ćar vajdu. Kad bolje razmislim tako i treba, lepa strast - sve je pecanje.

E moj Rancicu, ja sam prvo bezao od musicarenja pa onda od vezivanja kao djavo od krsta! A onda me stiglo jedno pa drugo :D
Cak se secam svoje izjave da nikad necu vezivati musice sve dok kostaju koliko kostaju, a sad se desi da ustanem u 4 da navezem nesto sto sam usnio da mi treba.
Sto kaze moj drug Kiza "Bolje da si poceo da se drogiras" :D

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
E moj Rancicu, ja sam prvo bezao od musicarenja pa onda od vezivanja kao djavo od krsta! A onda me stiglo jedno pa drugo :D
Cak se secam svoje izjave da nikad necu vezivati musice sve dok kostaju koliko kostaju, a sad se desi da ustanem u 4 da navezem nesto sto sam usnio da mi treba.
Sto kaze moj drug Kiza "Bolje da si poceo da se drogiras" :D
[/quote]

Baš tako  :yeswink: , mahanje i vezanje usko je povezano, pa ih ni ne razdvajam, još kad počneš malo čitati vodu i ribu, ideje samo padaju a materijala nikad dosta, prije 2 mjeseca počeo sam mahati sa 2 strimera sad nosim 3 kutije pune strimera, a poslije svakog mahanja napravim još kojeg, jer uvijek primjetim što bi to moglo da se popravi, izmjeni... A kad ne idem na vodu moram bar jednu dvije muhe navezati da smirim "mušičarsku groznicu" što počinje da trese ako se koji dan preskoči izlazak.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Ljudi,
sve znam šta mi pričate.
Gogo,
ja sam nekada imao vezanih po 50  udica svih veličina vezanih na držačima - obavezno. Tada je "Zlatni lav" bio pojam za udice. Što reče Simpson, sanjam da mi malo pa ustanem i vežem još. Pa kad krene sezona na šarana onda menjaj silk i menjaj vezove udica. Ludilo. Jebote, sad kad se setim, ništa mi njije bilo teško. Išli smo na pecanje iz kafane u 2 noću, bežali iz škole, sa posla pravo na Sebrno jezero, Dunav, Moravu...Jedino sam isto kao pecanje voleo rukomet, samo sa treninga nismo bežali. Nosali smo ko mazge sve i svašta i nije bilo teško.  :doh:
  Sad sam se žestoko naložio na "Sve o mušičarenju". Droga je pičkin dim za ovo. Da hoću da vezujem - hoću, samo moram još malo da naučim neke stvari ovde na forumu.
  Bože zdravlja i bistro.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Ovih dana se ubih od hokeja na zaleđenim barama oko Tamiša. Sve me boli, jedva postujem ??? Ima li još neki hokejaš-amater ovde među mušičarskom elitom :D

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Evo me sa još jednim štapom AFTMA #99  :D A nije ni SAGE :hammer:

Prilozi

• DSC_2519web.jpg
    DSC_2519web.jpg
    224 KB · Pregleda: 188
  • DSC_2553_cr.jpg
    DSC_2553_cr.jpg
    244,9 KB · Pregleda: 160

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Milanče,jesi li ti to nabacio zimsku kilažu :hammer:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Mozda sam pisao negde u ovoh temi, ali me mrzi da proveravam. U skladu sa zimskim carolijama, bavio sam se snowboard-ingom, ali sam prodao opremu kada sam kupio kola. Ove godine sam se podnovio sa odecom za bord, nisam imao dodvoljno za ostatak (dasku, cipele....) tako da me to ceka, Boze zdravlje sledece godine.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
dr.lucky je napisao(la):
Mozda sam pisao negde u ovoh temi, ali me mrzi da proveravam. U skladu sa zimskim carolijama, bavio sam se snowboard-ingom, ali sam prodao opremu kada sam kupio kola. Ove godine sam se podnovio sa odecom za bord, nisam imao dodvoljno za ostatak (dasku, cipele....) tako da me to ceka, Boze zdravlje sledece godine.
Pravi si fenser :D Sad samo šetaj po niškom korzou 8)

kimi

Junior member
Učlanjen(a)
13.07.2008.
Broj reagovanja
0
Snowboard ..

Prilozi

• DSC02621.JPG
    DSC02621.JPG
    103,7 KB · Pregleda: 170

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Ja bi snowboard-erima omogucio uzivanje u netaknutoj prirodi, bez ikakvih obradjenih staza vec direktno kroz sumu. JBG za njih je i 1m snega malo pa brzo dodju do podloge, tj prejebu stazu nama skijasima  :doh:.
A i filing je mnogo bilje kada vozis board kroz divljinu nego po utabanim skijaskim stazama.

Vrh Dno