Jos malo do otvora

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Da ne kopiram tamo amo izvolte

http://pescamax.foroactivo.com/t639-22-chicas-posando-en-pesca-con-mosca-fly-casting-por-moldychumcom

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
april_3.jpg

od ove je sone skino pozu kad se slikao sa stujanom na joci  :hammer:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
alo peškirići kada vas dovati čika Šone ....

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
ja ne znam ko ovde pravi neke roze strimere  :p :hammer:

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
oholi je napisao(la):
od ove je sone skino pozu kad se slikao sa stujanom na joci  :hammer:

Ne znam je li ti poznato, ali ovo nije 'obicna' cura s kalendara za kamiondjije. Na slici je April Vokey, vjerojatno najopakije zensko u musicarskom svijetu. Profesinalni vodic u BC, ekspert za DH steelhead ribolov, vrhunska vezacica muha, instruktor musicarenja... 'Natukla' je riba vise nego pola ovog foruma zajedno.Tu malo progooglaj:

http://www.google.com/#hl=en&sugexp=nsp7&xhr=t&q=april+vokey&cp=8&pf=p&sclient=psy&aq=0&aqi=&aql=t&oq=april+vo&pbx=1&bav=on.1,or.&fp=df0dc6d73049b6eb

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
pa ne moze ovako da obucena da bude vodic......mnogi bi se udavili u reci a puno njih ne bi nista ni upecalo :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:......lep stisak ima ova april vokey ..... :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Slozio bih se da ima istine u tvom komentaru. Ali... Ovdje puni municiju za 'nestasne' klijente...

http://www.youtube.com/watch?v=G8fKAdw6bIg

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
16
... i sprema novi DVD sa puno FF akcije, ukoliko se vec nije pojavio na svetskom trzistu

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
I instruktor je za DH casting pri FFF  :) a sto se municije tice bolje da se drzi stapa nego da se opet upuca u nogu  :doh:

P.S. Jeprli vidis na sta sam mislio  :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
ja bi sigurno slomio štap kada bi mi bila vodič !  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
alo bre zašto oftopikujete  :D  :hammer:  :bleh:

Još 10 dana...sitnooooo Jedva čekam, uželeo sam se pecanja samo tako...onaj jedan izlazak na mladicu je bio ko ni jedan, em nemereš nigde prdnut sam...ništa brate, jedva čekam samostalno da uđem u vodu i bacam gde hoću i kada hoću. Nadam se debelim potočarama  ::) ili 70cm + kalifama a možda me i iznenadi kakva lepa mrena... ma samo da se dokopam vode pa i da ništa ne bude  :whistle:

Vrh Dno