Jezero "Joca", Ečka

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Za pravilnik cista 10tka  :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Cene su sad relativna stvar. Ocel' ga izduvat? Verovatno ako je klijentela mahom iz domacih krajeva. Ako imaju zagarantovanu klijentelu iz inostranstva moze biti jos i bolje.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
sebastian je napisao(la):
Za pravilnik cista 10tka  :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Cene su sad relativna stvar. Ocel' ga izduvat? Verovatno ako je klijentela mahom iz domacih krajeva. Ako imaju zagarantovanu klijentelu iz inostranstva moze biti jos i bolje.

Samo im treba klijentela koja hoce da lovi babuske i crvenperke. Joca nije vise ni "C" od Carstva stuke.

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
5
Cene su jake...za srbiju definitivno.  :blush: a ako su hteli da glume pravi revir onda su trebali da stave u pravilnik i zabranu korišćenja udice sa kontra kukom.
Više zla ribi naprave ljudi tokom skidanja sa udice nego dok je prihvataju lip grip-om.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
Da li nadležni znaju sa čime raspolažu?
Koliko ozbiljnih riba imaju?
Najlakše je sjesti i odvaliti cjene!
Poslovna politika ime je u startu loša!

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
23
Bio sam juce, smrzao se kao pi... imao drugar na varalicu dva udarca i to je sve za 8 sati pecanja! Vreme idealno bez vetra, doduse veoma hladno sa maglom ali opet za mahanje super! Jezero Joca je uvek bilo poznato i postalo je poznato po velikim stukama, koje su sve redje tj. u zadnje 2-3 godine nisam video ni cuo da se neko pohvalio nekom stukom vecom od 6-7kg. uglavnom se hvataju stuke od 2-4kg. Da li se krade? Siguran sam da da!
I uvek kad se spremam da idem juce je radila extra a danas niko nista  :) tako da cu od sad uvek da idem juce... i to samo u periodu april-oktobar kad su temperature iznad 15, jer sam juce skontao kako je bilo ljudima na Titaniku, nisam upao ali sam se tako smrzo!  :'(
Ukoliko je podizanje cena iz razloga, kako kaze novi gazda, da se smanji broj ribolovaca, pogotovo nesavesnih, i da se voda oporavi onda podrzavam - ako je to pravi razlog... jer juce je stuka vijala uz obalu gde pecaju sarandzije iskljucivo kedera kojeg ima ali malo, varalicu a ni strimer nije htela ni da pomirise, kontam da je zbog prenapadnute vode i da su je boli mnogo puta. Bez obzira sto svi pricaju da je velika voda, da joj nista ne smeta, da ima memoriju 5 sec i sl. nemam neko drugo objasnjenje. Nemam objasnjenje da se pre par godina vadilo po 10-15 kom po danu i to velikih a sad za takvu vodu samo sitne, i sve cesce se ljudi vracaju sa jezera mokrih gaca bez ulova... Ne znam...
I nosim se mislju da idem tamo da musicarim babusku, sarana i amura, jer kontam da ce pre tako doci nesto vece... bar da uzivam leti nego da se mrznem zimi...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
da, prave stvari treba uraditi odmah na početku...posle j. nema kajanja....popravke su dugotrajne i neprijatne  :blush:

Vrh Dno