Jedno prosto pitanje

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Zasto u spisku clanova ne mogu da nadjem clana pod nickom boko? Postoje mu postovi, ali ga u spisku clanova nema.... Jel ja to nesto pogresno gledam? :-\

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Kako si mi ti naivan, pa to je prelepo! Kao rosa na zumbulu, kao sunce koje greje ozebla ledja nadnicara, kao lahor koji nosi miris narova. Preporuka slusaj Bongo Buda od Sunshine.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Dacu ti odgovor na to prosto pitanje, ako ti meni das odgovor na jos prostije:
Zasto su ti kose pobelele druze?

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
dr.lucky je napisao(la):
Kako si mi ti naivan, pa to je prelepo! Kao rosa na zumbulu, kao sunce koje greje ozebla ledja nadnicara, kao lahor koji nosi miris narova. Preporuka slusaj Bongo Buda od Sunshine.
======================

Laki... nisam razumeo ni rec. A kose su mi pobelele iz raznih razloga, al' to nema nikakve veze s mojim pitanjem.

Lepo pitam: kad otvorim njegov post u "BACKING"-u, pa stisnem na njegov profil, lepo ga ima.... Kad hocu da ga pogledam u spisku clanova - nama ga. Video sam pre deset minuta da je Miks nesto 'teo da pise u ovom postu, a sad vidim tvoje reci koje mi ama bas nista ne govore.

Nesto sam pobrkao, ili...??? :'(

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
- "STA JE BILO?"
- "NEMAMO POOOOJMA!"
D. Kovacevic: "Radovan III"

Obligatno bi trebalo dati odgovor.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Mozda se pokusava s nekom homogenizacijom na taj nacin...
Da budemo kao mlekce - beli, nedezenirani, a slatki? Ili kiseli?
A na vrhu - KAJMAK! :hammer:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ma KAJMAK.... kako je mene moja pokojna baba ucila: kajmak se najlakse ubudja! Ocas poplesnivi! :D

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Dosadni ste, pa cu da odgovorim.
Boko je banovan na nedelju dana. Nazalost, jer verujem da je covek sasvim OK. Neznam sta se desilo i ko je i da li mu je napunio usi, ali secam se njegovih pohvala sajtu od pre svega mesec dana. Znaci nesto nije uredu, verovatno samnom, ali opet mozda i sa nekim drugima.
Zasto je boko banovan? Posto sam ga lepo upozorio da ne pise dalje ono sto je pisao, on je poceo da mene upozorava i da dalje pise nakon upozorenja. Zalosno ali morao je da padne kao prva zrtva pravilnika. Nazalost smatram neduzna, jer ponavljam njegovi postovi od pre mesec dana su bili skroz drugaciji. Druze boko, ako ovo citas molim te se zapitaj zasto je odslo do ove i za tebe i za mene neprijatne situacije.
Medjutim kako je to prvi ban, on traje nedelju dana. Nakon toga boko je dobrodosao na sajt, ali molim da se postuju pravila. Sa osobitim zadovoljstvom zaboravicu ovaj mali incident i tako to.
I tako dolazimo do Sjekloce koji kao nije imao pojma, uh...
Sjekloca ti mi nisi odgovorio na jos jednostavnije pitanje i nadam se da cu sa mojim odgovorom da te odobrovoljim
zasto su ti kose pobele druze?

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
dr.lucky je napisao(la):
.....I tako dolazimo do Sjekloce koji kao nije imao pojma, uh...

Sjekloca ti mi nisi odgovorio na jos jednostavnije pitanje i nadam se da cu sa mojim odgovorom da te odobrovoljim
zasto su ti kose pobele druze?

Laki, kao prvo: Imam dovoljno godina da mi nije ni na kraj pameti da izigravam francusku sobaricu. Lepo sam te pitao, jer u spisku clanova NEMA boko-a, jednostavno IZBRISAN JE a nigde ne stoji da je BANOVAN na nedelju dana. Smatrao sam da iole razumno pitanje zasluzuje iole kulturan odgovor.....

dr.lucky je napisao(la):

dr.lucky je napisao(la):

Ovakve odgovore, ako ovo uopste ne lici na odgovor, smatram krajnje nekulturnim i smatram da ih niko, pa ni ja, nije zasluzio, pogotovu od strane administratora. Naravno, obraz je krajnje licna kategorija, te ne bih da ulazim u to, ali neki elementarni prag kulture, pogotovu nekoga ko je u situaciji da bude krajnje odgovoran i objektivan, i nekoga ko aplicira za visoko AKADEMSKO znanje, SE PODRAZUMEVA. ... pa ma kako onaj drugi (u ovoj situaciji ja) bio nesimpatican, ili nekulturan, ili recimo zlonameran. Nije mi namera da ti drzim predavanje, samo sam malo elaborirao... toliko!

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
A zasto mislis da izmedju akademskog zvanja (mada si napisao znanja) i ponasanja mora da postoji korelacija? Kakva je to socijalisticko komunisticka logika. Da li znas da u USA ako si vrhunski naucnik mozes da dolazis go na posao, a kod nas ako si profesor ili asistent, moras da nosis kravatu i ostale gluposti. Ooo
Inace evo malo mog elaborata mog pitanja upucenog tebi

Zasto su ti kose
pobelele druze
zar i tebe nesto
u zivotu muci
(2x)

Gledam te svakog dana
ulicom setas sam
u srcu mi je rana
jer i ja sam bio mlad
(2x)

Ref.
U svojoj mladosti
i ja sam ludo voleo
ljubav me je opila
dragi druze moj

I zato ja osecam
sve tvoje boli
i ako te ne znam
prijatelju moj
(2x)
Ko ne zna da pati
on ne zna da voli
za ljubav je druze
potrebno dvoje
(2x)
I ja sam iste srece
kao sto si ti
ovaj svet je lazan
to nek znaju svi
(2x)

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
dr.lucky je napisao(la):
A zasto mislis da izmedju akademskog zvanja (mada si napisao znanja) i ponasanja mora da postoji korelacija?
A jel ti mislis da ne treba?  :doh: Zamisli gomile vrhunskih profesora i naucnika koji su ordinarne budale i mitomani, bez ikakvog smisla za osecaj odgovornosti i stida za svoje ponasanje i stavove?

dr.lucky je napisao(la):
Kakva je to socijalisticko komunisticka logika?

Ne razumijem o cemu je ovdje rijec? Kakva crna socijalisticko-komunisticka logika, sta je s tobom? :'(

dr.lucky je napisao(la):
Da li znas da u USA ako si vrhunski naucnik mozes da dolazis go na posao, a kod nas ako si profesor ili asistent, moras da nosis kravatu i ostale gluposti.

:D :D :D Pa, sta bi ti? Da doktoriras, pa da ides gologuz na poso, ako sam dobro shvatio??? Jel ti to ozbiljno??? :doh:

dr.lucky je napisao(la):
Inace evo malo mog elaborata mog pitanja upucenog tebi

Zasto su ti kose
pobelele druze
zar i tebe nesto
u zivotu muci
(2x)

Gledam te svakog dana
ulicom setas sam
u srcu mi je rana
jer i ja sam bio mlad
(2x)

Ref.
U svojoj mladosti
i ja sam ludo voleo
ljubav me je opila
dragi druze moj

I zato ja osecam
sve tvoje boli
i ako te ne znam
prijatelju moj
(2x)
Ko ne zna da pati
on ne zna da voli
za ljubav je druze
potrebno dvoje
(2x)
I ja sam iste srece
kao sto si ti
ovaj svet je lazan
to nek znaju svi
(2x)

Ubio me Bog ako znam sta si ovdje htio ovim reci.... aj se malko koncentrisi, pa mi objasni! Jel si ti to skoro bio na nekoj svadbi ili te i dalje drma temperatura... kao i Miksa?
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

E, sad si me nasmijao do suza!

Vrh Dno