Evo, konačno sam slikao ovo strimerče što sam ga gore spomenuo. Materijal je Craft Fur bele boje a glava je crvena ofarbana markerom. Ispod glave je nešto namotanog olova. Oči sam stavio nove prošle godine jer su stare bile ružne a lovnost je ostala ista. Uglavnom je veoma ofucan, pola dlake mu več fali od silnih štuka. Treća godina i stvarno su ga izgrizle mnoooogeeee štuke, jako mnogo štuka je palo na njega...šteta da nisam brojao ali stvarno mnogo štuka od 2 do 4,5kg. Dugačak je nekih 18cm. Imao sam tri sada imam još dva dok je jedan skraćen na 13cm. Kada nabavim craft fur napravit ču par takvih istih jer zaista zaslužuje da se jedna mala serija takvih nađe u mojoj kutijici. Ostale strimere tj. večinu njih još uvek isprobavam i experimentišem...ovaj je 300% lovan. Dokazao se više nego što je potrebno...e sada, razmišljao sam da li da ovo podelim sa vama jer mi verovatno mnogi neče verovati ali ajde (ko veruje ko ne veruje briga me). Pre tri sezone u nazad jedan dan štuka je bila baš dosta aktivna i 70% otrpilike sam ih ulovio na viđeno. Ulovio sam nešto malo preko 50 štuka i to jako lepih za jedan dan i to samo ovim strimerom :yeswink: verovali ili ne.
Sada ovaj strimer bacam tek kada sve živo isprobam, izforsiram jer mi on nekada baš spasi deo dana. Naravno, mi smo ti koji lovimo ali ako imitacija ima sve potrebne karakteristike mnogo se da više nju i iskoristiti...ovaj ima fino pulsirajuće i vijugavo telo sa otežanjem u glavi. Možemo ga voditi jig tehnikom na velikim dubinama ali i u plićacima...bacao sam ga i brzotonućim strunama dok sam lovio na nekih 4-5m i tu imao par 4kg-amskih štuka, bacao sam ga plivajučima kada sam lovio nešto pliće pa i intermediate...ma super strimer.
Mislim da ču uraditi i jedan SBS kako sam navezao ovoga jer ovakva tri strimera sam uradio totalno iz glave i na brzinu noć pre izlaska. Odmah sam se oduševio i mislim da sam ga več više puta spominjao ovde na forumu. Ali sada evo i ovako.
Evo ga, to je taj strimer koji zaslužuje penziju ali on to jednostavno ne želi nego jedva čeka da zapliva i bocne neku štuju