Imitacije koje su zaslužile penziju

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Otvorio sam ovaj topic jer zelim da vidim i vaše imitacije koje su zaslužile penziju.
Puno štuka i smuđeva je prevario zadnjih mesec dana.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
imam ja jednoga več se sav ofuco' ali sada se javljam sa mobilnog pa ne mogu da postavim sliku. Inače je na forumu negde več postavljena slika tog mog strimera. Stvarno ne znam koliki broj štuka sam sa njim izvadio i to sve od 2 do 4,5kg. Imam ga več treču sezonu a polako ulazi i četvrtu. Par puta sam ga i spašavao da ne ostane na grani ili korenju pod vodom. Hehe, ne pitajte kako. Uskoro ču vam sliku postaviti. Uglavno ogroman broj štuka je u pitanju.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ova moja imitacija je otisla u prevremenu penziju i to invalidsku  :doh:
trajala je citavih par sati i donela mi rekordan ulov klenova na moravi .
evo kako je izgledala pre a kako sad ...posle desetak velikih gladnih klenova  :yeswink:
a sada se nalazi u kutiji na pocasnom mestu....

p9260182133333333333333.jpg

pb270271.jpg

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Sasa ne vracaj u kutiju,odlicna jednodnevka :D :hammer:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Ovaj poliesterski strimer je pravio haos bucovima nakon mresta.Odavno je u penziji.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Ovu muvu sam zabacivao DT-6-F kanapom i jednim nikakvim fiberglas štapom i lepo lovio na Timoku klenove. Sada ne pomaže ni trojka kanap ni mnogo urednije i pedantnije muve ni super grafitni štap.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Evo, konačno sam slikao ovo strimerče što sam ga gore spomenuo. Materijal je Craft Fur bele boje a glava je crvena ofarbana markerom. Ispod glave je nešto namotanog olova. Oči sam stavio nove prošle godine jer su stare bile ružne a lovnost je ostala ista. Uglavnom je veoma ofucan, pola dlake mu več fali od silnih štuka. Treća godina i stvarno su ga izgrizle mnoooogeeee štuke, jako mnogo štuka je palo na njega...šteta da nisam brojao ali stvarno mnogo štuka od 2 do 4,5kg. Dugačak je nekih 18cm. Imao sam tri sada imam još dva dok je jedan skraćen na 13cm. Kada nabavim craft fur napravit ču par takvih istih jer zaista zaslužuje da se jedna mala serija takvih nađe u mojoj kutijici. Ostale strimere tj. večinu njih još uvek isprobavam i experimentišem...ovaj je 300% lovan. Dokazao se više nego što je potrebno...e sada, razmišljao sam da li da ovo podelim sa vama jer mi verovatno mnogi neče verovati ali ajde (ko veruje ko ne veruje briga me). Pre tri sezone u nazad jedan dan štuka je bila baš dosta aktivna i 70% otrpilike sam ih ulovio na viđeno. Ulovio sam nešto malo preko 50 štuka i to jako lepih za jedan dan  i to samo ovim strimerom :yeswink: verovali ili ne.
Sada ovaj strimer bacam tek kada sve živo isprobam, izforsiram jer mi on nekada baš spasi deo dana. Naravno, mi smo ti koji lovimo ali ako imitacija ima sve potrebne karakteristike mnogo se da više nju i iskoristiti...ovaj ima fino pulsirajuće i vijugavo telo sa otežanjem u glavi. Možemo ga voditi jig tehnikom na velikim dubinama ali i u plićacima...bacao sam ga i brzotonućim strunama dok sam lovio na nekih 4-5m i tu imao par 4kg-amskih štuka, bacao sam ga plivajučima kada sam lovio nešto pliće pa i intermediate...ma super strimer.

Mislim da ču uraditi i jedan SBS kako sam navezao ovoga jer ovakva tri strimera sam uradio totalno iz glave i na brzinu noć pre izlaska. Odmah sam se oduševio i mislim da sam ga več više puta spominjao ovde na forumu. Ali sada evo i ovako.

Evo ga, to  je taj strimer koji zaslužuje penziju ali on to jednostavno ne želi nego jedva čeka da zapliva i bocne neku štuju  ;)

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Lep broj stuka I kapitalngo smuda :D
I kako je nekad izgledao. Odnosno njegova zamena :)

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Ova je moja prelepa muva, na leto puni 6 godina :yeswink:
Na nju sam uhvatio mnogo klenova i koristim je vec pet sezona zaredom
Dobio sam je na poklon...
evo kako to izgleda posle 5sezona...

Uploaded with ImageShack.us

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Obicno ih odmah secnem, al sam pronaso par njih danas.

Vrh Dno