Ima li žena mušičara u Srbiji?

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
1
Da li vaša žena/devojka/strina/komsinica/... ima želju za sex.. uupss musicarenjem?

Kakva je situacija u Sloveniji, Seb?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Moja žena je u par navrata mušičarila. Nije navučena na to, ali dešava se da, kad smo na izletu, od dosade, uzme štap i počne da lovi beovice na sitne muve. Često joj se dešavalo da ulovi i ponekog klena. Zna i da pravi muve, pa bi mogli da je svrstamo u bolje mušičarke.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Svaka cast za pitanje!
Ali mislim da ces od svih dobiti jedan jedini odgovor, a nazalost on ce glasiti NE!
Mislim da celokupna musicarska javnost treba da poradi na tome da predocimo lepsem polu, musicarenje kao lep vid  razonode.
Smatram i da bi bilo vrlo korisno da svi naucimo nase devojke (zene, svalerke, sta god) da musicare iz jednog jedinog razloga. Odes negde u prirodu, cvece mirise, trava se zeleni, voda zubori ali dzabe riba ne radi. Onda lepo svoju lepsu polovinu odvedes pod neko drvo (da ne izgori na suncu) i krenes da joj objasnjavas neke filozofske teme :whistle: Ili napecas se ko nenormalan, zaboli te ruka od vadjenja toliko ribe, onda opet lepsu polovinu pod ruku pa krenes da joj pojasnis neke dubokoumne stvari :yeswink: dok se ne odmoris od mahanja.

Evo upravo sam video Mixov odgovor koji pobija moju drugu recenicu, nadam se da ima jos takvih slucajeva!

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
1
Voleo bih da me neko demantuje ali mislim da je Mixova zena jedini slucaj u Srbiji.

Zeni je verovatno dokur.... sto joj je muz stalno negde po vrbacima i resila da proveri sta je to toliko interesantno :D

Ne znam kakva je situacija sa priobalnim Vlajnama, Mix? Imaju li one zelju da im otkrijes svoje tajne? :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Malo ćemo da iskočimo iz teme.
Priobalne Vlajne su obično u pratnji priobalnih Vlaha. To je problem. Jednom sam se prišunjao jednoj i posmatrao je kako talasa svojim krupnim dojkama, spremajući se da se kupa. Već sam bio osetio blago napumpavanje penisa, kada se iz džungle pojavi njen pratioc, koji me je primetio, za razliku od nje(toliko se dobro šunjam). Sve moje ideje i planovi, koji su u deliću sekunde prostrujali odozdo na gore, istom brzinom su i nestali. :doh:
Žena mušičara nema iz nekoliko razloga:
1. Žene nemaju običaj da tumaraju same po džunglama i kanjonima
2. Gaženje vode i boravak na hladnom im ne prija
3. Ne uzbuđuje ih (ribo)lov, jer im to nije u genima
Možda se neka ljubiteljka iznenadnih susreta sa zgodnim mušičarima u vrbacima i klisurama opredeli da nauči mušičarenje, kao izgovor za ono što bi moglo da je zadesi pri susretu sa mušičarem-mužjakom. To bi bilo veoma korisno za potpuniji doživljaj u mušičarenju nas muškaraca. To je jedini razlog zašto treba da radimo na popularnosti mušičarenja kod lepih žena.

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
1
Pazi Mix ima tu jos jedna stvar...

Zamisli, naprimer ti naucis tvoju zenu/cerku da musicari barem 20-30% kao ti, i onda zajedno odete na neko .com takmicenje.

Ti im onda kazes: "Danas sam nesto umoran - moja zena/cerka ce da peca umesto mene". Sednes, pijes pivo i uzivas...Kakav bi to dogadjaj bio :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ima ovde u sloveniji i ženskih mušičara, viđao sam ih...
i ma ih i iz drugih zemalja
sava_bohinjka_36_big.jpg

pogledajte ostale fotke na http://www.fly-fishing-slovenia.si/photogallery_flyfishing.asp?Id=05&Title=Slovenia%20fly%20fishing%20gallery

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Stvarno, Seb, da ne pozelim da sidjem na reku u Sloveniji, da me neko ne zloupotrebi u poznim godinama!
Na zalost, ne poznajem nijednu damu koja musicari, ali sam video na Gradcu jednu mladju pretpostavljam gospodjicu koja je pretpostavljam sa bratom ili deckom (nisam mogao da odredim) mahala i to sasvim pristojno. Pravi dzentlmen se u takvim situacijama nikad ne namece  :smoke:, a nema mesta ni zurbi ili navaljivanju  8)... Dakle, toga ima, istina jako sporadicno.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Ta gospođica je ćerka Saleta Roke,i više nego dobro mušičari.Čak mislim da mi je Roka jednom prilikom rekao di i veže muve.Samo je sad rijeđe viđaju i kući,a kamoli na Gradcu.Još jednom sam imao priliku da vidim ženu na vodi.Bilo je to onih davnih i sretnih dana kad je na Ribnik dolazio mali broj sretnika koji su ga posijećivali radi mira i tišine.Tad je ,među prvima,tamo vikendicu napravio jedan doktor,čini mi se iz Brčkog.A s njim je redovno dolazila i njegova supruga.Sjećam se,tada je koristila neku drečavo crvenu strunu,i čupala lipljene ko vesela.Al što Peđa reče,nije pristojno smetati,pa smo ostali na 100 m razdaljine.

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
1
Pa stvarno Seb nema smisla da tako predstavljas zemlju u kojoj zivis :hammer: :hammer: :hammer:

Mogao si na primer da stavis ovu sliku:

sava_bohinjka_32_big.jpg

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Pre neki dan me strtovala ova devojka na Nisavi.
04b.jpg

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Šta fali onoj babi? Ja bih se zaradovao kada bih i nju sreo, negde u Timoku. :asshohe: :amore:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D Bogdane, ulepsa mi vece.
Mixe, daBogda sreo babu u s.x. sa Kokijem, pa te jurili uzvodno! :D

Vrh Dno