i ja sam novi

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Ma sve ce te musice lepo da love, ako bas trazis dlaku u jajetu malo povedi racuna oko proporcije nozica u odnosu na udicu, i malo da budu finije uradjene u smislu estetike za ljudsko oko ali ribe joj nece naci manu, sigurno, samo guraj  :tbumb:

stepa

Junior member
Učlanjen(a)
12.11.2009.
Broj reagovanja
0
Lepo su uradjene nogice,nego dok sam sliko,stavio sam na nogu,tako da su se naborale  :-*

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
ja sam mislio na duzinu, mogle bi da budu krace, koristiti manje perce za nogice  ;)

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Kad postavljas repice potrudi se da budu na vratu udice a ne sa strane kao na zadnjoj slici  ;)
E da i nemoj da ih motas na luk udice (predzadnja slika) da bi stajali vodoravno  jer ce ti tako obezbediti bolju plovnost.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
stepa je napisao(la):
Hehe....Sto je najgore ja sam tu musicu kupio.... :D
Ja sam lepo par puta napisao da pojedine kolege pocetnici vezu bolje musice nego sto pojedini "PRO" vezaci prodaju....

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Gogo je napisao(la):
Stepa - Crni ajmo se držati teme, ovu diskusiju obavite u pp ili za to predviđenoj tematici. Pozz
Covek lepo pita ja sam mu odgovorio...ne vidim nista lose u tome i ako je OFF.Decko je novi na forumu i napravio je malu greskicu,nista strasno.Ti kao administrator prebaci tamo gde mu je mesto...to ti je obaveza da ne kazem posao. Pozzz

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
muve su ok ali kao sto je vec pre  navedeno...PROPORCIJE  ;) ostalo oko  uerdnosti to će več da dođe samo od sebe praksom ako bude iole volje i truda za to ;)

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
U pravu si... :tbumb: Svima minuse da nam podelis  :yeswink: 

Dobro nam ti dosao. Ako nije prodat, uzmi sage flight. Dobar je. Inace, kupuj brzo spin pribor jer ako i u musicarenju pocnes da zelis sve bolji i bolji pribor... rasprodaces i to sto imas od spina... :D 

ChILd_ReBoRn

Newbie
Učlanjen(a)
29.04.2011.
Broj reagovanja
0
nespetro je napisao(la):
U pravu si... :tbumb: Svima minuse da nam podelis  :yeswink: 

Dobro nam ti dosao. Ako nije prodat, uzmi sage flight. Dobar je. Inace, kupuj brzo spin pribor jer ako i u musicarenju pocnes da zelis sve bolji i bolji pribor... rasprodaces i to sto imas od spina... :D

hehehe.. spin je popunjen,,,,a znas sto je receno u bibliji.. prije ce deva kroz iglene usi nego ja kroz musicarska vrata :).

klen i mozda boleni na dravi... to je vise manje sve... i stuka moooozda... al prvenstveno razbibriga klenom....

toliko o mom musicarenju :)

Vrh Dno