Greys čekrci

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Evo pao mi u oko jos jedan proizvod od Greys-a. Šta mislite o ovome, ima li tko kakva iskustva?

link - http://www.greysfishing.com/index.php?if=view&pid=433

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Tesko da neko vec ima iskustvo ipak su modeli isuvise svezi, ali..
Gledajuci karakteristike na papiru, odnos velicine, tezine i cene, radi se o, po svoj prilici, izvanrednom proizvodu.
Znajuci nekadasnji top model Platinum Xi, cisto sumnjam da bi isli korak unazad. Cena od oko 150e za model 4/5 je dovodi u neki srednji cenovni razred gde je poprilicna guzva...

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
E,što ja volim taj Platinum xi,ljudi,da sam rešio da kupim još jedan.Mnogo mi se sviđa.Ima neki sexy zvuk,a mom TL daje extra balans.Imam 5/6 i sad ću uzeti 3/4 za Sciera štap.Ko zna ,ako bude sreće možda završi i na T3

tomo

Newbie
Učlanjen(a)
20.07.2007.
Broj reagovanja
0
rabbit je napisao(la):
E,što ja volim taj Platinum xi,ljudi,da sam rešio da kupim još jedan.Mnogo mi se sviđa.Ima neki sexy zvuk,a mom TL daje extra balans.Imam 5/6 i sad ću uzeti 3/4 za Sciera štap.Ko zna ,ako bude sreće možda završi i na T3

kde si kupio platinum xi...tražim ga več ,...... ima li koji web shop ???

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Koja ti veličina treba?Ima par slobodnih 7/8.Jedan je s Rezervnom špulnom

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Nema,sorry.Ima 3/4 i 7/8.Ako ti odgovara neki javi pa ćemo ga organizirati.Zadnji 5/6 sam ja kupio

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Rečeno,učinjeno.Postao sam ponosni vlasnik Platinuma 3/4.Ali sam ga upario s Sage štapom#3,nemam pojma kako se zove(mrzi me da idem u sobu da provjerim,ne zamjerite),i kao da su rođeni jedan s drugim.Čak se dopada ta kombinacija i mom drugu koji ne uzima u ruke ništa ispod #6.Jedini je problem naći strunu,ali odo ja kud ne treba.

Roda Fly

Junior member
Učlanjen(a)
01.09.2007.
Broj reagovanja
0
Video sam taj greys kod jednog prijatelja nije los cekrk, a pretpostavljam i da je dugotrajan, a jako fino odradjen... 

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Pa to je već stvar ličnog afiniteta.Čekrk je tzv. mid arbour.Ko šta reče roda,solidno je odrađen.Ja imam 3/4 i 5/6 a htio sam i 7/8 ali mi je skup.Na to sam sasvim slučajno naišao.gledajući Orvisove modele.Ne vjerujem da je drastična razlika u kvalitetu,a u cijeni jeste.A i lepi su,bar meni.I više nego u funkciji.

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Jel ima neko ovaj cekrt i daliova ponuda vredi nesto
http://www.carrilon.co.uk/product_info.php?cPath=355&products_id=1920

Zac

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2007.
Broj reagovanja
0
GRXi čekrci su po meni lošeg kvaliteta. Urađeni su od previše tankog aluminija a špulne su od plastike sve zato da bi težina ostala u granicama prihvatljivosti.

Meni se desilo prilikom transporta da se usled male nepažnje čekrk nađe ispod nekoliko drugih stvari. Kad sam došao na pecanje čekrk se nije mogao okrenuti. Posle malo zagledanja i narviranja primjetio sam da se aluminijska ivica čekrka savila. Nakon još malo nerviranja, psovanja i pažljivog pritiskanja uspio sam da stvari vratim u funkcionalno stanje.

Što se same ponude u linku tiče, ponuda vredi ovih para ako ni zbog čega drugog onda zbog tri kompleta struna ...

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
meni sutra stize grxi pa cu vam napisati utiske  8), deluje mi sasvim pristojno i malo razmisljam da nisam dao novac badava zbog prethodnog komentara  ???

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ma sluzice ti dobro sigurno. Ipak cekrci nisu namenjeni da se gnjece stvarima i bacaju po betonu. Ni jedan nije imun na to a i da jeste morao bi da bude tezak kilo' . Uz malo paznje sluzice ti koliko hoces.

Vrh Dno