GRESIM ILI NE

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Zanima me vase misljlenje u vezi jedne stvari.

Posle nekoliko clanaka za casopis ribolov sa urednikom tog casopisa dosli smo do price o opisima igara sa screenshoot ovima. Meni je to bila interesantna tema ali stav urednistva casopisa je jeste da igranje igara udaljuje ribolovce sa vode i da iz tog razloga ne bi ubacivali tu tematiku u casopis. Moje razmisljanje je bilo a i sada sasvim suprotno. Misljenja sam da bi deca kroz igru saznala nesto vise o tom sportu nego li samo kroz pricu oca ili komsije, a da vec nesto iskusniji u tim vodama mogu cak i da pokupe neke stvari. Primera radi, navodim, u Rapalinoj igri ima ceo asorptiman varalica, sa slikom i opisom za koju vrstu ribe se upotebljavaju, zatim opise vecine recnih i jezerskih riba sa stanistima, dalje u igri FlySim2 ima lep grafikon sa slikama musica i u kojim periodima se koriste i za koju vrstu ribe uz neke od saveta itd. Svestan sam da za mnoge engleski jezik predstavlja problem ali i da je takvo vreme da je standard znati i taj jezik.

E sada me zanima i vase misljenje dali delite moje ili mozda gresim.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Igrica koju sam ja igrao na Pentiumu I je bila fenomenalna. "Trophy Rivers" je odlično urađena simulacija mušičarenja, sa poteškoćama u odabiru pribora, muve, tehnike vođenja, prišunjavanja...
Ja nisam učio mušičarenje sa monitora, ali ovakve stvari mogu samo da preporučim, jer neće uticati na udaljavanje ljudi sa voda, već naprotiv, na privlačenje velikog broja ljudi na njih.
Dakle, moja ocena je da nimalo ne grešiš.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
cim si me zainteresovao za igricu onda znas sta mislim  :yeswink:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Mixmaster je napisao(la):
ovakve stvari mogu samo da preporučim, jer neće uticati na udaljavanje ljudi sa voda, već naprotiv, na privlačenje velikog broja ljudi na njih.
Dakle, moja ocena je da nimalo ne grešiš.

ako im se dopadne na ekranu poželjet če to i u stvarnosti  što je neopisivo mnogostruko lepše i bolje :yeswink:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
[/quote]

ako im se dopadne na ekranu poželjet če to i u stvarnosti  što je neopisivo mnogostruko lepše i bolje :yeswink:
[/quote]
:tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
E pa kome sta treba od fishing igara neka se javi pa cemo da jacamo ribolov i kroz zabavu :smoke:

Vrh Dno