GMO

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bxh9rV2oLos[/youtube]

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
MA super on govori, al braćo moja možete vi da se slikate, vaši političari ko i naši nanjušili plaću mjesečnu od 20 000,00 eura u EU parlamentu i ništa ih više nemože zaustaviti da dođu do toga a za te pare brat brata izdaje a gdje neće jedan političar svoj narod, je... se njima što će vas usput da unište, vašu djecu i unuke bitno je samo ući u EU parlament i preko leševa ako treba.
Ipak sam malo razočaran, nisam očekivao da će Srbija tako lako da klekne, barem ne na osnovu povijesti. Gdje vas ratovi sa jačima nisu uništili sada će vaši političari.
Mi smo u kurcu (Hrvatska), ali to me ni ne čudi , nikada Hrvat nije mogao da vlada ( čitaj znao da vlada) svojom zemljom, uvijek su nam stranci krojili sudbine a mi samo pokleknute glave čekali, al da će to i Srbija da uradi... e to nisam očekivao barem ne tako brzo.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
Ne volim puno o politici da pričam ali nismo ni svjesni kako će nas stranci izigrati.Uništavaju nas sistematski a sada ćemo im pokloniti prirodne resurese da ih crpe nemilice.
Uvjek ima "vaški" koje će sjesti u fotelju ali će to sa nama da plate!

Svi narodi iz bivše YU su nasjeli na gluposti kao nacionalizam i slično.Tek ćemo shvatiti šta smo izgubili ali će tada biti kasno.

GMO mislim da se dila već uveliko ali to niko nemože dokazati!Sve je trulo i korumpirano.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
  Sta mislite zasto odjednom Emir ne valja?
  Razumem borbu protiv korupcija ali mi je totalno besmisleno da pored ovolikih lopova i muvatora bas Emira prozovu...
To je dokaz da je veliki brat tu negde i da sve gleda i rezira...

Vrh Dno