Fox se vartio!!!!!!

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Nakon desetak dana nosenja UZASNOG gipsa,svraba,znojenje i svega onog sto prati stanje u kojem sam se nasao konacno sam docekao i taj dan.
Momcino svaka cast nisam ocekivao da ces ovoliko brzo da oporavis ruku,da skidamo gips i vise paznje obracaj na tu ruku,bez natezanja napinjanja i stedi je.
Slobodna je levica,spreman sam za nove trofeje,SPREMAN ZA MUSICARENJE
--VIDIMO SE NA VODI--

Prilozi

• Fox se vraca !!!.jpg
    Fox se vraca !!!.jpg
    290,5 KB · Pregleda: 114

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Kako je proslo vreme kao treptaj leptira, kao blagi lahor. Foxe ko da nisi ni odlazio  :doh: :'(
Eve ti jedna romanticna numera
[flash=400,400]http://www.youtube.com/v/MM3tkvEwM4c[/flash]

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Laky sibaj negde na vodu totalno si ODLEPIO.
KAKAV COVECE SASA KOVACEVIC KAKVI BAKRACI
"+''

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Luckyja nam izgleda zavela neka studentkinja.  :lol:

Welcome back foxy.  :bye:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Hvala lazzo, a sto se tice Lakija izgleda da ga je zavela romanticna dusa a znajuci da Laki na takve ima slabo srce uopste me ne iznenadjuje naslov ove pesme --JEDINA SI VREEDELA--

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
100ka je napisao(la):
Laki ložiš se na buljašku muziku :D
Laki je sad u fazi pripreme za osvajanje gomile mladih lepotica i izgleda da mu se razjasnilo kakvu muziku one najsisatije među njima slušaju. Laki, bravo za izbor muzike (mada nemam pojma o čemu se radi)! Verovao ili ne, ova muzika će ti pomoći da se osećaš perverznije kada stupaš u intimne odnose sa sočnim cevčicama. Njima će biti lepo i uz ovu muziku i uz tvoju ljubavničku moć, a ti ćeš u sebi misliti "kakve ovčice", a to već ulazi u domen beastiality perverzija.
Ubeđen sam da će ova bezvredna muzika pojačati seksualni užitak i kod Lakija i kod njegovih brojnih partnerki  :tbumb:.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Ovo je Foxova tema ali cu ipak da malo spamujem. Nista bez ovakvih budalastina. Kada ovce cuju glas coveka koji se rastvalja sa dusom i kukumavci nad sudbinom gorkom, sve je lakse! :drool:
Jos jednom druze Fox, drago da si se povadio iz povrede. Ne preteruj sa onanijom i musicarenjem i ubrzo ces biti ko nov! :yeswink:

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Polako Foxe,jos malo odmiruj pa te cekam da se konacno upoznamo i lovimo sa Terzom apsolutnim rekorderom,ispade da ga hvalim,ali decko sto jes jes i dalje smo zeljni njegovih predstava po Toplici i klenava poput onog od skoro 3,5kg-a.

Vrh Dno