flyfishing simulator

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
gospodo kolege, na sajtu http://www.flysim.com/ mozete besplatno da skinete simulaciju musicarenja, ja sam je skinuo i da vam pravo kazem dobro je uradjena, sta vise skoro je i realna, velicine je 5.18 MB. probajte je! PS. ukoliko neko nadje ispravan serial number za ovu igru neka ga ostavi na forumu. pozz :lol:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
:lol: vidi ti njega on bi seriski c c c c c fly_laaa

hehe... ako oces serijski moras da ga kupis, inace imas crack za to. Da se naci na netu! ;-)

Ja bas nisam zadovoljan sa igrom, imao sam full verziju. Slaba grafika, gameplay isto slab. Steta da jos uvek nema ni jedne virtualne flyfishing igre da je na nivo igrica kao sto su halflife2, F.E.A.R., a posebno da ne spominjem sada novi UT 2007 (unreal tournament) itd.

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
pa u najnovijem cabelas-ovom katalogu koji mi je juce stigao pojavila se najnovija igrica Cabelas Alaskan Adventures, a gledajuci ove slike iz igre, vidim da je igra opasna, inace to je igra sa temom liva i ribolova, inace ova igra kosta 19.99 $, i moze da se naruci preko e-ducana. samo nemoj da se trudite da je trazite za free download, nema je jos. :lol:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
upravo tako :lol:, ne da je nema za skinuti nego ni za kupiti ako ju želite igrati na pc-u. "Only for" xbox 360, xbox live i PS2 konzole. Mozda ce da bude jednom skoro i za pc :)

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
ma kako je nema za pc? napravljena je i za njega, barem tako pise u cabelas-u. :cool:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
evo ovde nesto vise o toj igri http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/links/link.jsp?id=0041728621762a&type=product&cmCat=search&returnPage=search-results1.jsp&QueryText=Cabelas+Alaskan+Adventures&N=4887&Ntk=Products&Ntx=mode+matchall&Nty=1&Ntt=Cabelas+Alaskan+Adventures&noImage=0
a cena je $29.99 ~ $39.99

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Available for: Xbox 360, PlayStation 2.

a sto u katalogu pise drugacije to nemam pojma, verovatno je greska!
Cak i na www.gamespot.com je reklamiraju samo za te konzole.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
A bre ala gubite zivce na neke nebitne stvari umesto da se ptrudite i nadjete crack za flysim :hammer: .
Raspadoh se ceo dan trazeci ali nista!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ah pa sto ne kazes :lol: ima vec kaki mesec ili vise kada sam ga poslo prek msn-a styEsox-u. neka ti ga on posalje. kada ga ubacis mora imati ime kao original exe fajl.

Vrh Dno