FIGHTER FLY

MarkoTimokRiver

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2009.
Broj reagovanja
0
Fighter Fly
Pogledajte neke kreacije najboljeg fly fisher-a na istoku zemlje

Sasha Marinkovic-Borac

IMG_2944.jpg

IMG_2945.jpg

IMG_2947.jpg

IMG_2930.jpg

IMG_2933.jpg

IMG_2934.jpg

IMG_2937.jpg

IMG_2938.jpg

IMG_2940.jpg

IMG_2941.jpg

IMG_2942.jpg

IMG_2948.jpg

IMG_2950.jpg

Svaki komentar je dobrodoso.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Komentar:

Ne kapiram sta ce ti komentar kad si ga vec proglasio najboljim?

Komentar za musice:

Meni se svidjaju 3-4 nimfe iz kutije a ostatak musica koje si postavio ne ************(Urednik: Deo rečenice obrisan zbog neprikladnog načina komentarisanja nečijeg rada). Ni jedno telo nije konusno, sve kao trupci i cigare...

MarkoTimokRiver

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2009.
Broj reagovanja
0
Pozdrav drustvo po stapu i kanapu,pozdrav i tebi "Homere",jos na svom prvom obracanju dobih brdo kokavaca ali nebitno verovatno to tako ide i treba.Navikla je ova moja stara,tvrda,cupava,rokerska glava ali jos uvek stoji na ramenima.
Kada sam bio kod tebe (verovatno me se i ne secas) pricao si mi o Drini na kojoj ja do tada nisam bio a ja tebi o nasim skromnim recicama i potocicima o tome kako ih ljubomorno cuvam za svoje prijatelje i ako se secas dobio si poziv da otpecamo jedan dan na njima i popijemo koje pivo,POZIV I DALJE STOJI.
To je i bila svrha i cilj mog druga Marka i moj kada je postavljeno ovih par slika.Druzenje,pecanje,pivo i rock 'n' roll a ne kojekakvo prepucavanje po forumima od kojih se gnusam.Nisam ti ja druze za to niti me zanima.
O tome kakve su muve sude ribe,izmedju ostalih i ovih par za nase uslove lepih riba,njima su doduse i namenjene i po kojem prijatelju.
To je sve.Jos jednom pozdrav tebi,pozdrav svim mojim drugarima i svim dobronamernicima,takvima ujedno i poziv da nas posete u ovim nasim zabitim krajevima jer mozda nemamo Drinu i debele lipljane ali imamo po koju prelepu pastrmku,divnu prirodu,odlicno druzenje i jos bolje ZAJECARSKO PIVO JEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Odpozdrav tebi Djole zivi bili i vidimo se na vodi.
Long live FF & RnR

DSC00130.jpg

DSC00561.jpg

DSC00685.jpg

Ova pastrmcica je prilikom otkacivanja ispljuvala ovog pesa

DSC00686.jpg

---BORAC----

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Pozdrav za Marka i Borca(bese ljubitelj San Huan-a) ako se ne varam ,meni se opasno svidja ova muva pa ako moze bolja slika.

Prilozi

• pupa.jpg
    pupa.jpg
    21,1 KB · Pregleda: 268

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Marko pobogu, pitao si za misljenje, ja sam ti rekao sta mislim. Gde je tu problem sto se meni vecina musica ne svidja? Niko nije pricao o lovnosti, a vidjao sam svakakve karakondzule koje odlicno love.
Ja i dalje racunam na taj poziv za ovu sezonu :D

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Marko pozdravi Borca - upoznali smo se na takmičenju na Crnom Timoku. Extra pozitivan utisak za prvi kontakt.
Ima ovde odličnih pastrmskih muva, naročito nimfi. Generalno meni su mnogo bolje ove njegove muve od prirodnih materijala :tbumb:  I plavi vilin konjic je sasvim originalna i zanimljiva kreacija, verovatno namenjena klenu.
Muve od foama (tj papučarke) baš ne volim pa mi se tako ni ove ne sviđaju.

P.S. Jako je nezahvalno i kačiti tuđe muve, a još teže ih komentarisati, bilo bi mnogo bolje da je Borac sa nama na forumu. A i fotke su loše.

P.P.S. Što se Rock N Roll-a tiče on iz njega zrači :D

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Muhe su dobre a to pokazuju i ulovi!
Dobro došao, o ukusima se ne raspravlja a o tome šta je dobra imitacija ribi isto tako jer ona daje i donosi konačni sud o muhi. Meni isto tako, neke muhe od jednog starog ujaka su uvjek izgledale kao da je ispod njih petarda explodirala ali pastrva ih je proždirala doslovce :doh:

Vrh Dno