Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
dobar film, jedan od mojih omiljenih...govori o ljudskoj potrebi za pripadnošću, o identitetu. Ali eto ja sam off topic sada...ovde je mesto za fight
ali radije bi bio pacifist, koliko se da , pa begam odavde
Najjaca fora mi je kad kradu salo od liposukcije za sapun uke:
Totalno sick fuck.
Evo ja cu prvi da zapocnem fight ovde!
Ja sam najbolji musicar u Srbiji i sire pecam celih 6 meseci, nisam jos probao da vezujem muve, ali kad pocnem bicu najbolji i u tome. Ja sve najbolje znam, svi drugi su glupi!
Ko misli da je bolji od mene nek jede g*vn@! I debela mu keva! :suck: :suck: :suck: :suck: :suck: :suck: :suck:
fight club, uh...u top 5 filmova koje sam odgledao u zivotu! posebno mi je drga kraj kada Edvard stoji na terasi dok gori gradi ikaze Helen Bonan upoznala si me u losem periodu zivota
ja se iskreno nadam prljavstini vezanoj za mene!
Ovo je mesto predviđeno za one koji bi da se svađaju. Nažalost, teško će mene neko odavde prizvati na sukob, jer mene (začudo) ne interesuju svađe. Svađalice će najverovatnije nastaviti da nas čačkaju u sasvim drugačijim temama.