FIFA World Cup 2010 South Africa

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DNT7uZf7lew[/youtube]

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Na žalost ostvarile su se moje zle slutnje pred početak meča ,imali smo nevidjenu sreću protiv Nemaca koji su igrali sa igračem manje celokupnu utakmicu pa smo kao dobili krila ,Eto ga sada naše pravo lice ,20 čistih šansi da bi umuvali slučajno jedan go a nesrećna Australija sa nekim poluigračima iz  jedne poluprilike nam dade dva gola ...koja smo bruka ,ma i bolje da se vraćamo nazad da se više ne blamiramo ....,

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Lepo ja rekao posle Gane da se pakuju odmah.
Mada sam sada, posle intervjua selektora, siguran da je ovo sve bio vic. "Fudbal nije bio pravedan prema nama ... Igrali smo odlicnu utakmicu ..."
Mozda je on sa klupe gledao neku drugu nasu reprezentaciju.

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
No udri brigu na veresiju.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tA1JU_kysC0[/youtube]

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
Napalio sam se na žrebu... Afrika je čudo, mislim da će ovo SP biti extra zanimljivo, publika, atmosfera, bubnjevi,... Voleo bih da budem tamo :(

A nismo ni bez šansi... :)

Dakle:

Nemačka
Australija
Gana
SRBIJA

Da se podsetimo sta je gosn Mita napisao pre nekog vremena i za malo omasio to jest rokada 2 i 3 i eto para,nego Mito na koga si se ti kladio da i mi ostali uzmemo neki dinar :hammer:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Tužno. Najveći problem je to što je kod nas fudbal seljački sport. Samo seljaci i primitivci igraju fudbal i profesionalno se njime bave. To je moglo da se vidi i kroz navike naših igrača koji rukom zastavljaju loptu da ne ode predaleko. Navikli su na livadama da igraju pa da ne ode lopta u potok ili blizu ljutog bika koji pase na obližnjoj poljani.

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
hhhahahahhahahahahahhh!!!istinitiji komentar ne procitah......stvarno su odigrali kao dajguzi.....ona borba protiv nemaca je bila neverovatna...ali nedovoljna...opet je proradio srpski sindrom,da ako smo jedne nemce pobedili,australija ce sma sebi dati gol i eto nas u osmini finala.....ma ne gledam vise fudbal i resio sam se bede..... :p

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Srbija je u prvom poluvremenu,realno,morala da vodi sa tri gola razlike!Onolika dominacija koja nije krunisana golom,vratila nam se kao bumerang u drugom !

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
..bo te sve sam hejter do hejtera na ovom sajtu... :bleh:

Ja bih zadržao i selektora i reprezentaciju do daljnjeg i radio dalje... Nedostajao je jedan gol na bilo kojoj od dve utakmice (Gana ili Australija), penal koji  su protiv nas svirali juče nisu,... Golmana Australije lopta je pogodila u ruku...

Po meni Gana kao najslabija reprezentacija iz naše grupe spletom okolnosti ode u drugi krug....

2014-te otvaram novi topic :D

Radomir

Newbie
Učlanjen(a)
24.06.2010.
Broj reagovanja
0
Toliko o tome ...a sad do sledeceg cekanje i mucenje pa opet nista...

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Mene od svega ovoga najvise boli jedna stvar:

Amerika
J. Koreja
Gana
Urugvaj

Neki od ovih pajsera igrace polufinale :doh:
Samo mi se to mota po glavi :doh: :hammer: :doh:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Nemoj da mesas Urugvaj i pajsere  :) pa oni su dvostruki svetski prvaci i plus bi nas odrali zive da smo se kojim slucajem sa njima pali :yeswink:

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
ali amerika.....pa jebm ti celu fudbalsku logiku i spenk po bulji sa polomljenim musicarcem......i dalje ne verujem.....kakvi smo bolidi.......

Vrh Dno