FFF FC day-Pirot subota 03.07.2010.

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Poziv važi za sve koji imaju doobru volju da se druže i pritom nešto nauče a ujedno i deo svog znanja prenesu na druge!DOBRODOŠLI U PIROT!!!

Prilozi

• IMG_0001.JPG
    IMG_0001.JPG
    388,4 KB · Pregleda: 174

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
129
Lepo,lepo...jos da posluzi i vreme pa da se vidimo,
mislim da i Strelac nema nista protiv  :D

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
STRELKO  :eek: ? Kad je on imao nešto protiv  :D !Zakazali smo za prepodne da bi izbegli svakodnevne popodnevne pljuskove tako da mislim da vreme neće biti problem! DOBRODOŠLI! Naravno to važi i za ostale koji su spremni na nova poznanstva i upoznavanje sa 120km salmonidnog rečnog sliva koji okružuje Pirot!Tu je uračunata i Nišava koja polako ali sigurno prerasta u salmonidnu vodu!  :bye:

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
90% sam tamo, sreca te sam u Krusevcu pa mi nije daleko da dolazim, a vec sam se cuo sa Djoletom u vezi dolaska u Nis tako da samo jos neki detalji da se utvrde i to je to. Nadam se i ocekujem dobar program u Pirotu.

pannic

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
0
Dragi prijatelji, upravo sam dosao sa prvog zvanicnog FC okupljanja u Pirotu. Vreme nas je posluzilo i zahvaljujuci Djoletovoj  razloznosti i sistematicnosti, saznali smo dosta o osnovama musicarskog zabacivanja, greskama koje najcesce nastaju, njihovom evidentiranju i ispravljanju. Poseban segment bilo je vreme posveceno grupi od tridesetak osnovaca koji su se prvi put sreli sa ovim vidom prezentacije mamaca. I deca i odrasli (kojih je ruku na srce moglo biti i vise) pratili su program sa radoznaloscu i paznjom. Ne verujem da postoji posetilac manifestacije koji u porgramu nije mogao naci nesto korisno i na svoje bacanje primenjivo. Sve pohvale organizatoru i gostu iz Nisa.

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Posto je g-din Panic sve vec lepo rekao ja cu da potkrepim slikama.
predavanje1.jpg

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Pored slika imam i snimak od nekih 35 minuta predavanja a koji iz razumljivih razloga ne mogu da okacim jer je oko 4 GB  :(. Nisam snimio samo prvih 15 ak minuta predavanja kao ni rad sa omladincima.

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Preteko me Ruki sa slikama :doh: ! Puno korisnih stvari se moglo videti danas,gledajući Đoleta preispitivao sam svoj staž od 20-tak godina bavljenja mušičarenjem i posumnjao na trenutak u svoje bacačke  sposobnosti  :doh: ... na kraju je ipak preovladao razum,shvatio sam da nikad neću ni pokušati da radim to kao on  :D ali kroz celu priču uvideo sam neke greške koje mi se dešavaju na pecanju i zahvaljujući iscrpnom objašnjenju od strane Đoleta nadam se da ću većinu otkloniti već pri prvom izlasku na vodu(livadu ne koristim NIKAD)! Instruktor je svakom ko je pitao pokazao kako i na koji način da izvede neki od zabačaja sa posebnom pažnjom na tajming i redosled radnji!Žao mi je što samo nije došao veći broj ljudi koji su sigurno imali šta da vide i nauče!Druženje je nastavljeno i kasnije u prostorijama udruženja gde smo mi iz Pirota pokušali gostima iz Niša i Loznice pokušali da predstavimo naše vode u kratkim crtama jer od pecanja nema ništa bar još nekoliko dana!Vidite boju Nišave iza Đoleta,sve reke u okruženju su manje -više isto obojene i sličnih gustina!

Prilozi

• IMG_0011.JPG
    IMG_0011.JPG
    194,6 KB · Pregleda: 128

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Posto su me Sale i Ruki pretekli sa slikama, evo od mene samo par komada.

Prilozi

• DSCF2525.JPG
    DSCF2525.JPG
    121,9 KB · Pregleda: 112
  • DSCF2529.JPG
    DSCF2529.JPG
    117,9 KB · Pregleda: 134
  • DSCF2536.JPG
    DSCF2536.JPG
    121,8 KB · Pregleda: 113
Vrh Dno