strashni
Hero member
Jel nadje materijal za kosuljicu, pisao si ranije da ti je na izmaku pa rekoh da podelis sa nama koji je taj novi a dovoljno dobar da i mi uzmemo?Last Hydropsyche emerger sa košuljicom. Smrtonos klasičan, gutaju ga kao ćurani.![]()
Jel nadje materijal za kosuljicu, pisao si ranije da ti je na izmaku pa rekoh da podelis sa nama koji je taj novi a dovoljno dobar da i mi uzmemo?Last Hydropsyche emerger sa košuljicom. Smrtonos klasičan, gutaju ga kao ćurani.![]()
Ja to koristim iz hareline antron dispensera. Ginger variant je boja. Samo za kosuljice trosim.Pronašao sam neki koji je okej kao zamena ali mesto gde je ta mušica najbolje lovila (Lim u Plavu) više nije ono što je bilo. Namnožila se plotica preko svake mere a sve nauštrb lipljana.
Ja to tumačim kao Božju kaznu za euro nymphing.
Kako god, treba naći neki polipropilen ili antron yarn u hitinsko-oranž-svetlo braon varijanti.
Neki ljudi tamo ciljno hvataju ploticu na euronymping.Ja to tumačim kao Božju kaznu za euro nymphing.
Oplićao je izlaz iz Plavskog jezera koji prouzrokuje povećanje temperature vode što pogoduje skobalju i plotici. O kanalizacijama i da ne govorimJa to tumačim kao Božju kaznu za euro nymphing.