E pa napokon satelitsko pracenje na delu

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
http://www.planetcreation.co.uk/sat-gps/  Pronadjite osobu u momentu putem GSM mobilnog telefona. Izaberere Yug potom jos nije izmenjeno, u drugom polju samo 063, 064... a drugom ceo broj i sacekajte. Mozete odmah videti gde vam je cura, zena, komsika...

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Moracemo za ovo malo da sacekamo ili da bar sa neta skinemo celokupnu kartu Srbije da bi mogli malo i mesta koja nas interesuju da nalazimo i put do njega ali daleko smo jos od toga --NAVIGACIJA je OFF--
A o GPS da ne govorim samo Beograd ali je i za pohvali mesto odstupanja od tacke (polazne) do cilja samo 1-2 metara dovede te do kapije bukvalno ili vec cega ali samo Beograd..

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ne plase mene toliko minusi,i treba da ih bude ali sa razlogom,ovo govorih ogradjen za moju VIP firmu koja jos to ne podrzava..
ALA JE IZREKLAMIRAH  :D :D :D :D :D :D

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Ma sada ces da dobijes deset minusa. Jesi li uopste bre pogledao link. NISI. Zbog toga se i salim. Pogledaj ali nemoj u postu da se posle udras po celu. :tbumb:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
QQ  :doh: :doh: :doh: :doh: ale sam se ubacio kao cigance u kontejner.... :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Nije, citaj gore pa vidis da neki nisu svratili lepo na link cak i po ceni -,  :nowink:

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Ovo mi se uopste ne dopada,ubedarih kao nikad do sada??????????

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Ovo uopste nije tacno! Prikazuje mi sexualni cin nekog para, a ukucao sam Gringov telefon... Apsolutno nemoguce!  :lol:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ma to i nije toliko strasno ja ukucao broj caleta a ono PENDRECENJE

Vrh Dno