E ovi Englezi su nacisto odlepili

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
1
Sada je postalo neverovatno popularno da se izmisljaju neka nova pravila, propisi, da sve bude po protokolu itd...itd

Ali idioti su mogli da nadju milion drugih razloga da zabrane ovu izvornu manifestaciju. Nas'o se neko pametan pa vodi racuna da se "takmicarke" ne pre'lade. Nije nego...

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Sad je meni jasno sto je Pedja isao u Ujedinjeno Kraljevstvo  :D
Tad ovo jos nije bilo zabranjeno.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Pivo neko je rekao pivo, gde je pivo, daj mi pivo, otju pivo, pivo, pivo, pivo :beer: :pijani: :firends: :drunk:
He, he

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
100ka je napisao(la):
Pivo neko je rekao pivo, gde je pivo, daj mi pivo, otju pivo, pivo, pivo, pivo :beer: :pijani: :firends: :drunk:
He, he

Leleeeeee.... hronicar! :doh: Stotka, a da probas prvo kamilicu, pa onda nanu, pa onda hibiskus... Na lijander ce predjemo kasnije! :-[

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
1
Nedolazim ti u goste! 

J.b.g. Laki zakasnio si...Da budem iskren, ni ja nisam prisustvovao tom spektaklu...ali kazu da se slicni (jos zesci) odrzavaju gde god ima Engleskih turista...Grcka, Hrvatska su blizu pa eto tebi Laki zabave :-*

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Hahahahahaaaaaa.... treba mu viza za sve, sem Makedonije i RS!  :D MRAK ROULES!!! :hammer:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Bogdan je napisao(la):
Nedolazim ti u goste! 

J.b.g. Laki zakasnio si...Da budem iskren, ni ja nisam prisustvovao tom spektaklu...ali kazu da se slicni (jos zesci) odrzavaju gde god ima Engleskih turista...Grcka, Hrvatska su blizu pa eto tebi Laki zabave :-*
Beograd "Beer fest" svake godine takmicenje u mokrim majcama. :D

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Aha....!!! :D
Takmice se muski!  :D :D :D Jebo tak'i kontekst!!! :'(

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Ja nisam nazalost bio tamo al su se takmicile samo grudate zenke Homo sapiensa  :D

Vrh Dno