Ne, ja sam napisao svoje mišljenje o broju delova kod štapova i ostajem pri tome. Nisam promenio mišljenje. Ponoviću ga, ali na mnogo jasniji način.
Štapovi se prave iz više delova
iz jednog jedinog razloga- zbog transporta. Da nema tog problema svi bi bili jednodelni. Zato, nema potrebe da raspravljamo koliko spojevi (ovakvi ili onakvi) štete osobinama štapa. O tome neka razmišljaju proizvođači, a mi kupci ćemo upotrebiti svoja iskustva i logiku kada odlučujemo od koliko će nam komponenti biti sastavljen štap.
Ja najviše volim da mi je štap dvodelan iako imam i jedan trodelan štap, kojim sam takođe zadovoljan. Taj trodelac, kada je rastavljen zauzima vrlo malo mesta i odlično je rešenje i za one koji pate od manjka prostora u svom automobilu. Ja ne patim od toga. U moj "stojadin" odlično staju svi dvodelni štapovi. Jedina mana mu je što ne može da stane ceo štap. Dakle, ako vozite fiću, mini moris, peglicu ili bicikl, bolji su višedelni štapovi. U svim ostalim situacijama.... :-X
Što me čačkate i pominjete? Zar nije bilo dosta što sam jednom napisao svoje mišljenje? Eh, Simpsone, stari sagovorniče!