Dozvola za 2013 godinu

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Po svim pokazateljim iznosice 6000 hiljada dinara na taj iznos ide plus clanarina za udruzenje pa sad vidite,ako se da primetiti pecace samo oni bolje stojeci ribolovci dok oni koji nece biti u stanju da istu plate prelaze u ilegalu,Da tuga bude veca na nasim rekama ionako nema bog zna sta da se vidi,smece ,mrtve zivotinje, riba,riba pa to postaje sve cesce misaona imenica. 

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Dok god bude postojala, i ma koliko da bude, platicu je!
Zabole me qrac za sve senke oko nje, ja ne zelim da sam "neispravan".

Na kraju krajeva, ako iko smatra da pravim budalu od sebe za 50 dinara po izlasku, tesko da je na istom intelektualnom nivou, a meni se pa i jebe za tih par hiljada.

Bice problem kad linguri nanjuse da im se moze i mnogo vise... a za nas snobove, chicha Bahuse, nema granice.  8)

ekozelj

Newbie
Učlanjen(a)
02.07.2006.
Broj reagovanja
0
japanac je napisao(la):
" a meni se pa i jebe za tih par hiljada.

Problem je što nije reč o "par hiljada" nego o skoro osam hiljada kad se plati i članarina udruženju a veruj mi mnoge ovde jebu ceo mesec za te pare a isto vole i žele da pecaju. Da ne pričamo o tome da se AMA BAŠ NIŠTA ne dobija za taj novac pa ni najosnovnija zaštita voda od ribokrađe!

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Ja sigurno neću da je platim kao što nisam ni ove godine, vode na kojima mi treba posećujem jako retko a tamo gde mogu nešto da uhvatim i pustim, platim dnevnu dozvolu (za te vode mi treba doplata pa mi dođe na isto)... Malo mi se zgadilo da ja budem ispravan a da država žmuri na ispravnost drugih...po sistemu - lakše nam da povećamo cenu dozvole ovima koji plaćaju redovno nego da se angažujemo i da povatamo one koji kradu ribu, sedi u toplom i uživaj...

Evo im ga q...c od mene. Moja logika je prosta, sigurno neću da kradem od države (iako ona krade od mene) ali neću ni da im dam ništa što ne moram jer mi ni ona ne daje sve što može  8)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Edi je napisao(la):
Problem je što nije reč o "par hiljada" nego o skoro osam hiljada kad se plati i članarina udruženju a veruj mi mnoge ovde jebu ceo mesec za te pare a isto vole i žele da pecaju. Da ne pričamo o tome da se AMA BAŠ NIŠTA ne dobija za taj novac pa ni najosnovnija zaštita voda od ribokrađe!

ma kakva crna dozvola ,normalan covek sa i malo razuma nece kupiti dozvolu...dobro receno u iznad postu... :tbumb:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
mene samo zeza sto moram imati drzavnu da bih kupio gradacku godisnju....inace je ne bih kupio nikada(ili dok se stanje ne popravi=nikada)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
a kako na gradac ako dodje neko iz inostranstva???? ja mislim da neko rece da moze bez osnovne dozvole.....

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Najbolje bi bilo uvesti svuda dnevnu bez obzira dali posedujes drzavnu dozvolu,ja mislim da nama musicarima koji lovimo na divljim vodama uglavnom bi se vise isplatilo,ionako puno novca trosimo za put lomataju ci se po raznoraznim vukojebinama.Eto primera radi  ako bi na reci doplata jednodnevne dozvole bila 2000 dinara,mene licno bi za ovu godinu tolko i kostalo jer me je ribocuvar samo jednom video i to na moje insistiranje,Odes na reku lovis ako ribocuvar dodje na licu mesta platis ako ne nista,mislim da bi na ovaj nacin imali kakvu takvu satisfakciju jos bi uveo da recimo 20% posto ide za njega ili vise, nije vazno...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Kao i svake godine jedni ce biti za drugi protiv,predlagace se strajk,bojkot stotinu cuda i m..a i onda ce kao i svake godine sve to da odnese vetar u tri lepe ... Sve me ovo podseca na ono kad se klinci u prvom razredu gurkaju i govore jedan drugom...udari me ako smes  :doh:  :D  :D

Ima ovde skolovanih ljudi neka sastave jedno protestno pismo,prigovor sta li vec i da se svi lepo potpisemo koji smo protiv zuluma imenom i prezimenom,mat. brojem... i da se dostavi kome treba da se dostavi.

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
Vidim svi imate negativna iskustva sa "gazdama" voda. Evo jedno pozitivno !! Neću pominjati ime firme da nebi zvučalo kao reklama, ta firma gazduje vodama zapadne Srbije i sve pohvale za nju. Na Limu su konačno zaveli red, suzbili su krivolov zmajem, bez dozvole se nesme izaći na vodu, a ribe u Limu ima u neverovatnim količinama ! Ima još jedan problem da se reši a to je Mladica, ali koliko sam čuo sledi totalna zabrana lova na nju na nekoliko godina, tako da će se i ona oporaviti. Zadovoljstvo mi je izaći na vodu, skoro svaki dan vidim nekog od ribočuvara, a ako riba ne radi lepo je posmatrati vodu prepunu ribe. Dozvola 6 000 dinara na ovakvoj vodi nije skupa !!  :tbumb:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
minimum 50% voda privatizovati, cuvarske sluzbe organizovati i za svaku privatizovanu vodu placati dnevnu a moze i godisnju dozvolu...i onda ce biti puno ribe jer krivolova nece biti a pecarosi ce biti zadovoljni kao posle dana provedenog na gradcu ili joci....
dok je ovako kako je sad od mene pare za dozvolu nece primiti....

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
to znaci da za svog zivota neces kupiti dozvolu u srbiji jer nikada nece biti tako kako pricas :nowink:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Jedini nacin da se isplati dozvola je da se riba prodaje :hammer:

Treba formirati pokret catch&sell :D

Vrh Dno