Nemojte da mesate neke stvari. Nema ribolova kada se mresti pastrmka, kada se mresti lipljan ima i ima ljudi koji to koriste da love i mozda gaze bojista....
Zimi ne peca niko, osim u delu ispod Velike brane do grada gde je ribolov dizvoljen pa cak i prirodnim mamcima, mada to retko ko koristi.
Ko se bavi krivolovom taj moze na crva na plovak i u Staparcu da lovi, i nosi sve. Ima ribocuvarska sluzba, dobra ili ne, nismo mi koji o tome vode racuna, mozemo komentarisati i to je to. Da je situacija dobra, ne znam, vidjao sam i bolje dane kada je ribljifong u pitanju. Neko voli da se slomi za 10 riba do 20cm....ja to ne vidim tako...
Da ce biti bolje, sumnjam, po kafanskim komentarima o turistickoj organizaciji i ljudima koji ce o tome brinuti. Vreme ce pokazati.
Ja licno ne mislim da vredi dati 4000 za godisnju dozvolu ili 1300 za dnevnu. Kada se reka poribi sa jedno min 5000kom riba 20+ tada verovatno....a do tada Drina....
Valjevci koji love zimi su korektni koliko sam ja posmatrao, love u delu od grada do Velike brane, sasvim legalno, pustaju ribu...tako da ste svi dobrodosli sve dok postujete pravila.