Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Sinoć nas razvali pljusak na Visočici,poče da puni i kombinezon, danas jedva izvukosmo živu glavu sa Nišave u podne,popodne opet strahovit pjlusak od pecanja ništa bar nedelju dana-minimum.Šta reći, grozna sezona, ne pamtim ovako nešto!
mene najvise nervira sto ne moze da poveze bar nedelju i po lepog vremena...od pocetka godine pecam na ilovaci,nista da se izbistri,non stop izlivi vode,sve mutno u pm.......ne mogu da opisem koliko me to frustrira.....
AUUUUU Koja kišetina nisam ovo još u životu vidio 2 dana pljuskovi neki što se nemogu uporediti ni sa čim što sam do sada vidio ali između pljuskova prijatelju koji je išao 1h u ribolov uzelo 5 pastrvi jedna za drugo i to sve od 1-3kg stvarno najluđa sezona do sada!
Vala da znas! Luda godina. Odo ja opet na pastrve. Samo da zakrpim moj neopren do kraja pa ozezi. Gledam malo socu soske lepotice...eh da mi jednu takvu od par kila dici ali ove sezone tesko mi to izvesti.
Gledaš ovu moju na avataru ili u živo? Ove godine se ulovilo par Glavatica većeg formata i na Neretvi ali ne na strimera nego varalice i spineri jedno 5kom od 5-10kg