Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
ja danas jurio bucova.... skočili par puta i to dobri komadi  ali moje strimere nije hteo ..... :'(  ,biće bolje...

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Predvece obisao bare u okolini NS-a. I overio svog prvog strimera napravljenog za stuku! Mada sam vec hvatao na svoje strimere ali su bili namenjeni za basa.

Prilozi

• strimer.jpg
    strimer.jpg
    95,3 KB · Pregleda: 145

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
... na Rasini.Neaktivnost riba "zacinio" je vetar ,tako da sam se brzo spakovao i vratio kuci .

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
na tamisu sam probao stuku, koja i nije (bas) radila.... Video sam neke klenove i resio njih da pecam, tako da sam se zabavljao pecajuci klencice .... da bar imam neko zadovoljsto i da osetim miris ribe :)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Malo sam se danas igrao sa bucovima  :tbumb: :D

štap vision 3zone #8 10f ,struna vision #8 ,čekrk shimano biocraft #7/8 ,predvez gamakatsu fluorocarbon 0.21

Prilozi

• ja i bucko 5.6.2009.jpg
    ja i bucko 5.6.2009.jpg
    73,9 KB · Pregleda: 145
  • bucko1 5.6.2009.jpg
    bucko1 5.6.2009.jpg
    70,5 KB · Pregleda: 136

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
:-[ hvala puno  kolega ali ja sam još dalekoooo od majstora .... ;)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Jesi, jesi :yeswink: I ja sam mušičario, ali vidi rezultate :'( Jedino dobro je što upisah i smuđarca ove godine.

Prilozi

• IMG_0014.JPG
    IMG_0014.JPG
    236,2 KB · Pregleda: 131
  • IMG_0018.JPG
    IMG_0018.JPG
    235,9 KB · Pregleda: 124

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Bravo za ulov bucka druže Šone!!  :tbumb:

Jedino bi bilo korektno ispoštovati ova nova pravila (koja nam malo teško padaju) i do 31. maja ne pecati ciljano vrste koje su dobile lovostaj u tom periodu (klen, bucov...).

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
@Milanče ,svaka čast ,ja nikad smuđa nisam imao na mahaču ...tako da  :tbumb: :tbumb:

bata @Goci el mi veruješ da nisam imao pojma za te nove odluke u vezi lovostaja .
(p.s sad ću da odem malo u off   :D ) nisam ni kupio god.dozvolu za vojvodinu a neću je ne kupiti ,jel sam kivan na stvari koje se dešavaju a koje gledam lično tamo na Tamišu već godinama .npr. pored čamca ribočuvara bacaju sačmu ,ribočuvar ide meredovom u prirodno mrestilište da vata tostolobike ili amure (koja li već riba iskače iz vode kad se uplaši od čamca) ,mrežaroš se sam hvali čime se bavi i kaže čuvarskoj službi "ja bacam mreže a vi me uhvatite ako možete ,a ako vam je za utehu strujaroši nesmeju od mene i mojih drugara da prismrde..",uspeli su da istrebe  štuku do poslednje ..itd ima još dostaaa toga... a na tamišu je inače zabranjen svaki vid privrednog ribolova.ali u pravu si , i nije to nikakvo opravdanje vidi oni šta rade ajd i ja ću ..
inače sve ribe vrćem nazad tako da mislim da nisam napravio veliku štetu jer tu uredno varaličare bucove ,čak ga neki i ganjaju sačmom i naravno sve ih trpaju u kese ili odmah pod nož (bio lovostaj ili ne i koje god da su veličine ,čast izuzecima naravno koje i lično poznajem ) ,inače lično mislim da se bucov već izmrestio ,kad sam ga malo pritisnuo nije bilo ni ikre ni mleča i jatno su lovili kedere po površini što sumnjam da rade u mrestu...ali na kraju ipak ..kriv sam sudite mi !!  :doh:  :smoke:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Malo je offtopic, ali neka i admini rade svoj posao... :)

Nešo kriv si ako si u lovostaju ulovio i zadržao ribu koja je u lovostaju.

Ova nova pravila i meni teško padaju, naročito zato što ribu uglavnom vraćam, (uvek u lovostaju i skoro uvek izvan njega - ponesem nekog većeg smuđa). Ja bucova lovim usred grada na keju, i on se tu uopšte ne mresti, tako da nikada nisam uhvatio bucova u mrestu, što je inače i sasvim nemoguće.

Ali zato mislim da je krajnje nekorektno hvatati debele ženke smuđa pune ikre i pre lovostaja i nositi ih kući. Kao što je i sasvim nekorektno u toku lovostaja na pastrmku uopšte uznemiravati te ribe u plitkim vodama gde se bave sex-om, a ne samo loviti ih.

Evo nove glupe polemike na sajtu :doh:

P.S. Nešo jel ovo kod brane u Opovu?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ja se juče ne upisah ovde, a mušičario sam pastrmke na suvu muvu. Još je velika Nišava, ali sam iskopao par sitnih komada.

Prilozi

• problematicna.jpg
    problematicna.jpg
    41,6 KB · Pregleda: 145

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
dok cekam da se drava unormali sa vodostajem ne stajem sa klenom i crvenperkom...(i ubuduce nosim sajle i stucje streamere u backpacku da ne gledam bespomocno  raubove ko danas :'()

IMG_0912.jpg

IMG_0902.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno