Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Danas sam mušičario sitnog bucova,krupan je odlepršao ko zna gde,na crease fly,strimera kojeg sam danas lepio.Akcija je bila konstantna,lupali su pri padu,mrtvoj vožnji,prštanju,ploćkanju,jednom rečju odlepili su na ovu površinsku zezalicu.Žao mi je samo što nema krupnijeg da lupa,bio bi to urnebes.HOĆU KIŠU,HOĆU OBLAKE,HOĆU JESEN!!!

H

humphrey

Guest
simpson H je napisao(la):
Mixmaster je napisao(la):
Ovaj topic mi služi kao lični dnevnik, potpuno isto kao i Milančetu, Zvezdanu, Dr. Luckyju, Tonyju, Gogou i svim ostalim članovima foruma. Izgleda da sam mudro uradio što sam ga otvorio.
Naravno, ovde se jasno vidi ko crpe svoju mudrost iz iskustva, a ko "na divanu, sve duhan pušeći". Zato je ovo najpopularnija mušičarska tema, koja preti da "usisa" pola sajta.

Ma ja mislim da sluzi za potpuno druge stvari, ali nije ni vazno :D

potpuno si u pravu mixe,licni dnevnik,samo cita ga 600 clanova...... :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
lol...sto ljudi sto ćudi, sto pogleda, meni ovaj topic nije dnevnik jer se nisam uvek upisao. Ipak, ako je neko zanimljivo iskustvo doživljeno onda je dobro podeliti ga a i ako nije čisto toliko da malo pratimo jedni druge ko šta radi na vodi (šta lovi). Eto ja se nalovih ponajviše štuka pa onda redom klenova, grgeča. crvenperki, smuđeva a nešto i lipca i pajki. To je sve za sada ove godine...ali još nije kraj godine. Krivo mi da ne mogu tako često na vodu kao mnogi vi...ja bih možda bio "najdosadniji" na ovom topicu...da imam godišnju dozvolu več bi vam svima izašao na nos ili bi zaboravio da ovaj topics postoji i onda navalio ko' mutav sa svojim doživljajima :D

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
sebastian je napisao(la):
lol...sto ljudi sto ćudi, sto pogleda, meni ovaj topic nije dnevnik jer se nisam uvek upisao. Ipak, ako je neko zanimljivo iskustvo doživljeno onda je dobro podeliti ga a i ako nije čisto toliko da malo pratimo jedni druge ko šta radi na vodi (šta lovi). Eto ja se nalovih ponajviše štuka pa onda redom klenova, grgeča. crvenperki, smuđeva a nešto i lipca i pajki. To je sve za sada ove godine...ali još nije kraj godine. Krivo mi da ne mogu tako često na vodu kao mnogi vi...ja bih možda bio "najdosadniji" na ovom topicu...da imam godišnju dozvolu več bi vam svima izašao na nos ili bi zaboravio da ovaj topics postoji i onda navalio ko' mutav sa svojim doživljajima :D
:tbumb: :tbumb: :tbumb:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Dunav... balini... hmm... :mad: ovo počinje biti frustrirajuće, tu su lupaju mi pod nogama a neće strimera, boja otprilike pogođena, izvan vode gledajući, radi odlično, a bajkoš ga neće. Šta da mu bacim ...možda bombu :hammer:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Gogo je napisao(la):
Dunav... balini... hmm... :mad: ovo počinje biti frustrirajuće, tu su lupaju mi pod nogama a neće strimera, boja otprilike pogođena, izvan vode gledajući, radi odlično, a bajkoš ga neće. Šta da mu bacim ...možda bombu :hammer:

Ja znam dobre bombe da skacem u vodu  :D ako treba pomoc

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Gogo je napisao(la):

:D pa to uvek pali  :D

Probaj sve što nisi... :D :lol: eh što sam pametan  :doh: :D

Pitaš "Šta da mu bacim?" Možda je pitanje krivo postavljeno, možda bi bilo bolje pitati "Kako i kad da mu bacim?" pa onda tek "Šta da mu bacim?" jerbo prezentacija i vođenje su mnogo važniji od imitacije mada se izgled, rad i boja imitacije nikako ne sme zanemariti. Ajde da ne pametujem, jer bi se i ja verovatno našao sada u čudu kada bi došao negde na dunav i pronašao bucove koji me ignorišu 100% tj. moju imitaciju.  

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Probaj sve što nisi... :D :lol: eh što sam pametan  :doh: :D

Pitaš "Šta da mu bacim?" Možda je pitanje krivo postavljeno, možda bi bilo bolje pitati "Kako i kad da mu bacim?" pa onda tek "Šta da mu bacim?" jerbo prezentacija i vođenje su mnogo važniji od imitacije mada se izgled, rad i boja imitacije nikako ne sme zanemariti. Ajde da ne pametujem, jer bi se i ja verovatno našao sada u čudu kada bi došao negde na dunav i pronašao bucove koji me ignorišu 100% tj. moju imitaciju.  
[/quote]
"Kako " to je u redu, lupo sam ga nemilo, prezentacija se nije promjenila, "kada" pa najbolje kad radi, al probao sam i kad radi i kad šuti na mjestima kad je radio, i uveče i ujutro i ugusto i naritko i na sve moguće, al kad Nadalina muti jaja ajme... Ops , malo sam zaluto u temama, ma izludio me skroz naskro. Od kad je prestao udarati na fluo boje katastrofa. Dakle preko dana kako god sam bacio dobijao sam ga,  uveče ako se i malo javio , bio je moj... Voda se razbistrila i gotovo , nema šanse u 5 izlazaka na balina 1 šugavi udarac na kombinaciju žute i crne dlake bez očiju, već pomišljam da ih možda ova moja okata čudovišta ne plaše.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Proteklo popodne sam proveo na Južnoj Moravi, loveći klenove na čas na bambule, čas na mokre muve.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Bez ikakvih razmišljanja o tome da li neko nešto misli (ili niko ni o čemu ne razmišlja a ponajmanje o meni) - Tamiš, hollow lisica, sumrak, 1 bucov i jedan ozbiljan promašaj. Ali ozbiljan ???

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Gogo, vuci BRRRRZO, štap ispod miške, pa sa obe ruke (ne znam da li si ikada video i probao ovu tehniku). Kada je bistra voda zna da bude previše oprezan, a kada je plen jako brz nema vremena za to!!! Za njegovu brzinu ne brini :D

P.S. Uspeh nije zagarantovan :(

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Dobro kaže Milanče,uspeh nije zagarantovan,meni se često dešavalo da brzim povlačenjem samo poplašim ribu.Ako je mesto na kome mušičarimo bogato kederima,a voda bistra,nema tog strimera koji će prevariti bucova.Da malo zamuti voda ili se proredi keder,lupao bi on na sve i svašta.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
O svemu ovome trebali bi u "Mušičarenje bucova" ali...

Nekada je sve uzaludan posao. Kada sam bio na Toploj Mlavi svratio sam i na "jezero" preko puta nasipa. Bucov neprestano lupa (uglavnom sitan) a površina vode je bukvalno prekrivena jatima sitnih kedera (3-4cm). Mlatio sam ceo sat sasvim uzalud. Menjao prezentacije, strimere, mesto, ... Džaba :doh:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Evo šta se mušičari na Dunavu kod Kladova.Jad i beda,neverovatno kako je krupna riba, zbog bistrine vode, otišla na pola Dunava.Bucov juri na 100 metra od obale,i to onaj od pola kilograma. :doh:

Prilozi

• bandarce.jpg
    bandarce.jpg
    132 KB · Pregleda: 142
  • juniori.jpg
    juniori.jpg
    120,9 KB · Pregleda: 128
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno