100ka
Hero member
Jebi ga, nije bash izvorno srpska rec, ali recimo da je ubacena u zvanicnu terminologiju i prihvacena kao takva. Ja bih rekao - internet dnevnik.
Ma šaliJo sam se bre Compshope

Ma šaliJo sam se bre Compshope

Mixmaster je napisao(la):Danas sam mušičario na Toplici. Opasno sam se proveo i rastrtio krupne klenove. Kasnije ću da postavim neku sliku, a sad žurim da poklonim silne ribe mladim mamama po Čairu, dok su još tu. :lol:
compshop je napisao(la):Mix,U tvom kraju bas dosta tih suicidnih klenova?!
Jel' doziveo neki pomilovanje u tvojoj karijeri okrutnog zatvorskog dzelata?
Ja godišnje vratim bar 100 kg klenova, što je neuporedivo više od ukupnog ulova većine mušičara.
Trebalo bi da dobijem orden narodnog heroja za to. :Jeste li dobili nekog bucka?Djole je napisao(la):Popodne sam sa Gringom prospartao J Moravom u reonu sela Lalinac. Voda na minimumu ali dosta zamucena. Jedva par desetina santimetara da se videlo. Krupan bucov je tokom celog popodneva ludovao. Klen standarno je radio na bambule, bambole u crnoj, zutoj, svetlo oker i crvenoj varijanti na 12, 14 i 16. Na "dud" su se zaletali i pokusavali da ga savladaju ali za takav mamac trebala su veca usta. Stuka je pocela predvece da raubuje uz obalu i jedno sat vremena sam pokusavao da je nadmudrim ali bez uspeha. Som mirovao.
Bistro
zvezdan je napisao(la):Jeste li dobili nekog bucka?Djole je napisao(la):Popodne sam sa Gringom prospartao J Moravom u reonu sela Lalinac. Voda na minimumu ali dosta zamucena. Jedva par desetina santimetara da se videlo. Krupan bucov je tokom celog popodneva ludovao. Klen standarno je radio na bambule, bambole u crnoj, zutoj, svetlo oker i crvenoj varijanti na 12, 14 i 16. Na "dud" su se zaletali i pokusavali da ga savladaju ali za takav mamac trebala su veca usta. Stuka je pocela predvece da raubuje uz obalu i jedno sat vremena sam pokusavao da je nadmudrim ali bez uspeha. Som mirovao.
Bistro

gringo je napisao(la):Jeste li dobili nekog bucka?
Djole je napisao(la):Popodne sam sa Gringom prospartao J Moravom u reonu sela Lalinac. Voda na minimumu ali dosta zamucena. Jedva par desetina santimetara da se videlo. Krupan bucov je tokom celog popodneva ludovao. Klen standarno je radio na bambule, bambole u crnoj, zutoj, svetlo oker i crvenoj varijanti na 12, 14 i 16. Na "dud" su se zaletali i pokusavali da ga savladaju ali za takav mamac trebala su veca usta. Stuka je pocela predvece da raubuje uz obalu i jedno sat vremena sam pokusavao da je nadmudrim ali bez uspeha. Som mirovao.
Bistro