Da vam se žene ne ljute kad idete mušičariti...

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Kao prvo savjet uobičajeni prije mahanja na vodi malo mahanja u krevetu a moglo bi upaliti i ovo meni bome jeste:
Evo 2-3 slikice mojih varki za žene pale provjereno :D

Prilozi

• DSC00506.JPG
    DSC00506.JPG
    15,9 KB · Pregleda: 120
  • DSC00507.JPG
    DSC00507.JPG
    16,1 KB · Pregleda: 111
  • DSC00505.JPG
    DSC00505.JPG
    17 KB · Pregleda: 94

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Majstorski.... Ja sam odavno prestao sa poklonima pred ribolov. Taktika koja uvek pali je da se pretvaram da uopste nemam nikakvu zelju da idem u ribolov. Da mi je vec sve to dosadno, glupo, da mi je mnogo draze da sedim kuci i uzivam u njenom drustvu.... ali... aj da napravim jedan krug cisto da protegnem noge....
Mladji da me poslusaju. Zena mora da ima utisak da vam je preca od svega pa i od ribolova. Ako je lazno uljuljkate u tu njenu fantaziju, imate zenu kojoj je svejedno kad i koliko idete u ribolov. Pa ona je ionako na prvom mestu....  :smoke:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Dobra fora Silvio  :tbumb:

Nešo, 100% si u pravu  :yeswink:

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Ma moja se ne ljuti i onako ali eto da i njoj nešto smotam lakše će neki pribor proći kad kupim :yeswink:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Naš drugar nespetro pije isključivo šveps, vidi se da je čovek sa iskustvom.

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
pazi,ne znam sta covek pije,ali je tacno rekao sve....i ja tako...kao,ma ribolov mi je vec uzasno dosadan,ni nema ribe,dzaba idem...al ajde kad sam se vec spremio,da krenem,ipak......teska srca idem..... :D :D :D

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
PLANETA ZENA, KAZI NE, AMONOV ROG.... Knjige gospodina Jove Tosevskog su cudo...  :yeswink:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Moja žena zna za kakvog se fanatika udala,tako da njoj moji svakodnevni odlasci u ribolov predstavljaju permanentno i potpuno uobičajeno stanje!Naravno,obaveze prema kući i porodici se podrazumevaju,tako da sve završim kako sam planirao,pa kad odem,otišao sam!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Upravo to što je rekao Zvezdan. Svaka žena treba da zna šta znači kada se udaje za ribolovca. Još ako je ubedimo da nam znači više od ribolova svim problemima je kraj i zagarantovan je opuštena veza.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
lazza je napisao(la):
Još ako je ubedimo da nam znači više od ribolova svim problemima je kraj i zagarantovan je opuštena veza.
Mene je očuvala i vaspitala baka, koja je veoma pobožna žena, i jednu stvar koju sam od nje naučio je da NIKADA ali NIKADA ne lažem.

Što značajno komplikuje ovo ubeđivanje koje spominje Lazza...  :-[

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
pa ti i ne lazes...niko od nas ne laze...samo....krivimo istinu...tu i tamo.....kod dela da nam je ona vaznija od ribolova....... :hammer: :hammer: :D :D :D

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Hoćeš da kažeš da ona ne laže, već krivi istinu kad kaže: "Boli me glava, hajd sutra"...  :nowink:

Vrh Dno