Da li vam zene se....u kad idete u ribolov?!

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
U što ste okrutni svi.....Ja sam lepo pozvao na ručak,na Gradac kod Pačeta...došla mi svaja,pašenog...malo šetnje,gore-dole,povratak do startne pozicije,sokića,pastrmke na gradele :),manastirskog crvenog vina,kafice sikteruše....i sve 5+!!!(ponavljam se u priči ali ...ma mojoj poskok bio na metar od noge a ona me mrtva ladna pita kakva je to zmijica :hammer:luda žena...a on pametan pa pobeže,kud i ja to davno nisam uradio)....

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Pa ne zbog mene,BRE,ja em mator,em u upotrebi.ZA našeg napaćenog drugara i šofera od skoro.

todor

Junior member
Učlanjen(a)
22.09.2006.
Broj reagovanja
0
Za sad ili do sad,
posto sam kratak sa vremenom,
moja draga zena meni vezuje musice.

Nije neki majstor,
ali je dzabe i ne grebem se od drugih, bar ne svaki put.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Kako je todor uspeo da premunta zenu da mu vezuje musice - ne znam...
al' kad veze cadisa...  :tbumb:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Sad se setih... Vladi (todor) zena vezuje musice, tacno je... i lepo ih vezuje, nema sta... al' kad ga spakuje za pecanje, dodje na Drinu bez kombinezona  :D pa posle juri po Bajinoj Basti da se pozajmi da bar malo smoci dupe  :D ;)

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
ledukri je napisao(la):
Al` eto ozenio si se. Ako ti nisi ozenjen, ili tvoja ne pravi galamu kad preterano odsustvujes, onda ovo nije topik za tebe. Lepo sam pitao ljude, pa ako imaju muku kao ja ponekad, neka kazu. Neka mi pomognu neki koji su to mozda resili
znam da je ovo od proslog leta ali da ti iznesem svoje....pa da kazemo,iskustvo.... :D
meni devojka ne kaze nista kad idem na pecanje jer mi je to jedina droga koju koristim...ne pijem,ne pusim,ne kockam se...zna i ona da je bolje da sam na reci neg da visim po kafanama kao vecina mojih ortaka...... :D
i kad joj to sasecem,nema argumenata...od tad je pecanje uzivancija........ili ako ti to ne pomaze,ti je povedi po jednom kisnom danu da malo pesacite obalom..... :D i to oko petice ujutru.....

Vrh Dno