Da li vam zene se....u kad idete u ribolov?!

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Jel se ljute? Vriste? Kukaju? Lome stvari ( sve sem stapa - jer zna da je naj.... posle)? Da li vise volite ribolov od zene  :) :) :)

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Nisam zenjen ali pa nisam kompetentan da komentarisem situaciju ali devojka ne pravi probleme jer voli da peca...doduse tek je naucila na plovak ali naucice i da mase!!! :tbumb:

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Sad si ga cuo!!! Odnosno procitao. Sta li se pravis pametan kad vidis da je zajebancija. Inace Stvarno postoje zene koje se ljute kad si previse odsutan jer ides da pecas, pa cesto kazu  "VISE VOLIS RIBOLOV OD MENE!!!"

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
ledukri je napisao(la):
Sad si ga cuo!!! Odnosno procitao. Sta li se pravis pametan kad vidis da je zajebancija. Inace Stvarno postoje zene koje se ljute kad si previse odsutan jer ides da pecas, pa cesto kazu  "VISE VOLIS RIBOLOV OD MENE!!!"

Ako si ribolovac takvu ne zenis!

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Al` eto ozenio si se. Ako ti nisi ozenjen, ili tvoja ne pravi galamu kad preterano odsustvujes, onda ovo nije topik za tebe. Lepo sam pitao ljude, pa ako imaju muku kao ja ponekad, neka kazu. Neka mi pomognu neki koji su to mozda resili

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Moa supruga mi ne pravi probleme glede ribolova mada otkako sam se ozenio mogu da zaboravim visednevne izlaske i nocenja kraj vode. Ipak meni je moja draga mnogo vaznija od ribolova i ona to zna tako da je sve ok. Ponekada ako previse pricam o ribolovu i o ribama onda kaze da vec malo preterujem  :D :D pa ja onda malo obuzdam strasti...uglavnom trudi se da razume moju zaluđenost ribolovom (ff-om) jer zna da sam u tome od svoje rane šeste godine svim svojim bićem. Poštuje me ali i ja nju i to je glavni recept kako sprečiti nastanak nepotrebne "glavobolje".
U zadnje vreme gledam da odem u ribolov kada ona radi tako da izaberem najbolje vreme. Kada je slobodna ne idem loviti vec to vreme posvetim njoj. Uzajamni kompromisi i postovanje, to je sve sto je potrebno.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Sve je stvar kompromisa,mozemo da kukamo koliko hocemo ali bez njih ne mozemo....ta divna stvorenja,zene!!!!! :doh:
E tako je i sa nama,vole nas....tako da ako je prava,nema tu sta da se pribojavamo oko ove tematike...Sve se da dogovoriti,odvedes je par puta na neko lepo mesto,prosetas,opustis,nahranis przenom pastrmkom u lokalnom etno restorancicu,jos ako se nadje tu i koja casica lepog domaceg ili manastirskog vina....svet je tvoj!!!!!
E sad imas i onu drugu stranu ....ako treba da se plati,placaj....dnevna dozvola mora da se plati...na vodi i kod kuce....placaj,ako moze ugovaraj odma godisnju dozvolu...mozda moze na rate,cekovi...pausalno ili kako vec ;) :yeswink: :yeswink: :D :D :smoke:

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
PROTA71 je napisao(la):
Sve je stvar kompromisa,mozemo da kukamo koliko hocemo ali bez njih ne mozemo....ta divna stvorenja,zene!!!!! :doh:
E tako je i sa nama,vole nas....tako da ako je prava,nema tu sta da se pribojavamo oko ove tematike...Sve se da dogovoriti,odvedes je par puta na neko lepo mesto,prosetas,opustis,nahranis przenom pastrmkom u lokalnom etno restorancicu,jos ako se nadje tu i koja casica lepog domaceg ili manastirskog vina....svet je tvoj!!!!!
E sad imas i onu drugu stranu ....ako treba da se plati,placaj....dnevna dozvola mora da se plati...na vodi i kod kuce....placaj,ako moze ugovaraj odma godisnju dozvolu...mozda moze na rate,cekovi...pausalno ili kako vec ;) :yeswink: :yeswink: :D :D :smoke:

sasvim si u pravu. prava nikad nece nesto previse da kuka, ali sto kaze sebastian, ponekad umem da preteram pa se ona razesti. inace je sve kul. razume moju strast. MORA DA RAZUME KAD SAM PLATIO GODISHNJU! :nowink: :yeswink: :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
PROTA71 je napisao(la):

To vazi samo za papucare koji zeni moraju da polazu sve racune :bleh:

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Pa gledaj, žene pomalo kljucaju zbog svake stvari u životu pogotovo ako neka oduzima veliki dio tvoga vremena a to je u ovom slučaju ff  8)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
simpson H je napisao(la):
PROTA71 je napisao(la):

:D :D :D :D :D :D :D Kakav papucic,taj period je davno prevazidjen....bila i klompica,sad sam pltinasta nanulica...MAKSIMUM,VRH,LIGA SHAMPIONA :bye: :tbumb: :nowink:

To vazi samo za papucare koji zeni moraju da polazu sve racune :bleh:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
iskreno mozemo da idem i u grad i da jurimo sojke i da idemo da musicarimo, sve je stvar izbora... ako im ne odgovara da imaju tu sigurnost neg i za to moraju da nas cimaju  :bat:

silvio je napisao(la):
Pa gledaj, žene pomalo kljucaju zbog svake stvari u životu pogotovo ako neka oduzima veliki dio tvoga vremena a to je u ovom slučaju ff  8)

sto posto tacno, jednostavno su napravljene tako da im treba vise paznje nego muskarcima i to je cela filozofija

pex

Junior member
Učlanjen(a)
23.03.2008.
Broj reagovanja
0
Ja sam moju odveo jednom na musicarenje pre nego smo se uzeli da vidi kako je to lepo,  ;) videla je zmiju i uplasila se toliko da sam hteo da je isamaram da dodje sebi...od tada kada hocu da idem a ona kaze "pa neces valjda opet,juce si bio"...onda kazem " hajde samnom...." i ona kaze "samo ti idi....imam nesto da radim..."  :hammer:

Vrh Dno