Da li posedujete dozvolu za ovu godinu...????

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Povela se polemika oko toga hocemo ili necemo uzimati dozvole,jos malo pa smo svi negde na vodi neko vise neko manje,pa me interesuje koliko ste ostali pri svom i bojkotovali a koliko vas ih je uzelo.....
Slika kao dokument bez koga se nemoze.... :lol: :lol:

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
kod mene je već uzeta, ne želim da se raspravljam sa čuvarima jer ne umem, obično pljušte batine  :D :D :D :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Koristim samo dnevne jer sam uvetno primoran na takav nacin ribolova. Kod mene ne daj boze da bi napao cuvara jer bi te i to dodatno kostalo...priseo bi takvom ribolov za ceo zivot i jos tada bi otplacivao stetu. Zasto nisam clan rd-a...ne pitaj te...prezakomplicirano je to za moj slucaj tako ja radije jos uvek ovako lovim (na dnevnu).  :blush:

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
Koristim samo dnevne jer sam uvetno primoran na takav nacin ribolova. Kod mene ne daj boze da bi napao cuvara jer bi te i to dodatno kostalo...priseo bi takvom ribolov za ceo zivot i jos tada bi otplacivao stetu. Zasto nisam clan rd-a...ne pitaj te...prezakomplicirano je to za moj slucaj tako ja radije jos uvek ovako lovim (na dnevnu).  :blush:
kako da ne pljušte šamari kad do pre neku godinu bilo je dozvoljeno ne više od dve muve na štapu, a baja čuvar okačio vaserku sa pet muva i mene kontroliše da li sam ispravan, još trči do mene misli da mu možda ne pobegnem, a ja jedva dočekao  :D :D

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Kupljena u subotu,ima mast da im izvadim,mislim na likove iz organizacije u Kladovu,ovde je sve ove godine vršen neviđen lopovluk od strane privrednih ribolovaca,a ove godine ću glavu da im probijem vidim li i jednog u obali sa mrežama!!!

ivants

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2008.
Broj reagovanja
30
U toku ove nedelje ce biti uzeta, kakvo je vreme nema razloga za zurbu.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Nisam je uzimao par godina, ali ove godine planiram da intezivnije izlazim na vodu pa cu da je uzmem, samo da se skupe pare  :lol:.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
bogi je napisao(la):
sebastian je napisao(la):
kako da ne pljušte šamari kad do pre neku godinu bilo je dozvoljeno ne više od dve muve na štapu, a baja čuvar okačio vaserku sa pet muva i mene kontroliše da li sam ispravan, još trči do mene misli da mu možda ne pobegnem, a ja jedva dočekao  :D :D

kako bre nisi znao  :D pa pravila vaze samo za tebe  ;) :D :D :hammer: On je zakon na vodi i za njega pravila ne vaze  :D

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Ja sam prosle imao a ove resavam stvar ovih dana. Cesto sam na vodi gde su redovne kontrole pa necu da dozvoljavam nekim salabajzerima da se nasladjuju.

Moram da vam otkrijem jednu caku - kad sam u najvecen zanosu mahanja ili kad mi se bas kad naidje cuvar javlja lepa riba, ja ga sa urednom dozvolom u dzepu vratim da naidje malo kasnije da ne poplasim mesto. To je kad vidim da je bas morao da se muci da dodje do mene iako zna da imam dozvolu jos od prethodne nedelje  :-* ;)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Osnovna razlika između ribolovca i ribokradice je u ovakvoj šari:

Prilozi

• Ribolovac.jpg
    Ribolovac.jpg
    121,2 KB · Pregleda: 135

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Planiram Zapad zbog Drine a ostatak Srbije sa dnevnim dozvolama :).....mada ako primetim zivi mamac i tirolac ima da radi dzebana :mad:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Kupljeno jos u januaru  :bye:
A zdravlje Boze kad vidim cuvare da pecaju umesto da kontrolisu i proveravaju ko sta radi,busim gume onoj njihovoj ladi  :smoke:

Vrh Dno