Codex Alimentarius!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Codex Alimentarius - Još jedno sranje koje se želi na silu uvuči u naše živote. Još jedan način da se nasilno i brutalno smanji populacija na svetu, preživele da se šiša kao ovce, virtualno im se produži životna dob sa mnogo bolesti koje se mogu lečiti samo od strane pakta koji je najprije posledično uzrokovao slab imunski sistem. Želi se dovesti do toga da propadnu privrednici i da se slomi privreda i tako deo ekonomije sve samo da se dobije prevlast, dominacija nad celim svetom. To možemo sprečiti! Osveščivanjem naroda preko interneta i ostalih medija i lično. To su u USA več pokušali da uvedu 1994 ali su ljudi progledali i sprečili ali evo ponovo pokušavaju izvesti to zlo. 31. Decembra 2009 bi trebao da se uvede Codex Alimentarius.

http://www.natural-health-information-centre.com/codex-alimentarius.html

http://www.naturalnews.com/024128.html

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JwWxHL5pbik[/youtube]

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Seb lepo od tebe sto si podelio ovo sa nama :tbumb:
Napisao sam ogroman post i obrisao ga- Razlog mislim da je bolje da ljudi sami shvate neke stvari
Ali ajde malo da podstaknem na razmisljanje
Codex Alimentarius -Da li je  1.Osnovni problem? 2.Samo posledica neceg veceg?
Svinjski, pticiji grip -Da li je  1.Osnovni problem? 2.Samo posledica neceg veceg?
Finansijska kriza  -Da li je  1.Osnovni problem? 2.Samo posledica neceg veceg?
Globalno zagrevanje - Da li je 1.Istina? 2. Samo skretanje paznje sa pravog problema?
Naftni, farmaceutski.... lobi - Da li je  1.Osnovni problem? 2.Samo posledica neceg veceg?
Sta je najbitnije za covecanstvo  Novac? Energija? Nesto trece?

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Ovo je jedna od stvari koju forsira tzv Vlada iz senke (svetska vlada, koja tek treba da nastane) ili moze se slobodno reci Bilderberg grupa (tj njeni clanovi). Da ne pominjem GATT, MMF, svetsku banku, sve su to njihovi instrumenti i vise se nista ne krije, moze im se :mad:

Svakako i na ovo ali pre treba obratiti paznju na nove viruse nastale u laboratorijama i vakcine koje se daju protiv njih.  :-X Skoro sam na HRT2 kanalu gledao neku amerikanku koja ima saznanja da se preko vakcina protiv svinjskog gripa specijalnim iglama koje idu sa dozom vakcine zele ubrizgati ljudima sirom sveta cipovi (RFID - kucajte na google pa cete videti). :eek: Takodje jedna od ideja Novog svetskog poretka ili vlade (new age). ???
Ove stvari ne treba povezivati sa amerikancima, i oni su cesto zamorcici i skoro uvek prvi na udaru, clanovi Biderberg grupe su povezani novcem i nacionalnost i vera ima nisu bitni.  :'(

Krajnji cilj, dominacija svetom, treba o ovome sto vise pricati i pisati, jos uvek ima dosta pametnog i zdravog sveta.
Nemojte se vakcinisati ni u ludilu. Ove stvari deluju ko ludacke teorije zavere ali su deo svakodnevnice i nazalost buducnosti i sveprisutne oko nas.

Sto se mene tice NECE IM PROCI!!!!!!!!!!! :pozzz: :asshohe: :pozzzz: :lud:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Ovo je, koliko dobra, toliko i ozbiljna tema. O uticaju iluminata( prosvetljenih) ja dosta pisano a dodirnuto veoma malo. Imaju oni svoje novinare mezimce, koji vicu na sav glas protiv njih u javnosti iznoseci uglavnom podmetnute poluistine. Treba biti obazriv.
U svakom slucaju dosta toga mozemo reci o ovome. Za sada bih postavio ovaj link za sve one koji se zele informisati o vakcini na jednom mestu:

http://www.svinjskigrip.site11.com/

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Upravo tako, deo strategije NovogSvetskogPoretka...jedna banka, jedan centar odlučivanja o svemu, ovisnost o njima...ukratko rečeno...
Tako se i ratovi vode "zavadi pa vladaj" primer neseretnog balkana, širenje zapadnog tržišta...moči...kontrole. Nespetro je dobro rekao kako imaju ovi i svoje novinare koji bi taktički govorili protiv njih samih...ma ludilo. Ipak mi moramo širiti samo svest i time onesposobiti barem neki procenat mogučnosti manipulacije...manipulirati je moguče svim i svakim ako taj nije prethodno osveščen, obaveščen...ko bi nas sve na balkanu mogao posvađati da su ljudi bili unapred osveščeni...ne, nego su psi hajkači naterali ovce u paniku... tim sistemom se manipulira kako u vojne tako i ekonomske strateške svrhe. Tako funkcionira ovaj svet na zapadi i istoku...svud'. Na narodu je da se ne dozvoli manipulirati.
Ja se nisam cepio niti ću...trudim se ojačati svoj imunski sistem što se da prirodnije pa šta mi Bog da. Živim u nadi i veri. A kod nas su više od 50% lečnika podeljeni i sami ne žele da prime vakcinu a mnogi ne žele ni da je daju. Ipak se ljudi cepe, prvo je bio naval kroničnih bolesnika a onda sada imučniji ljudi iako je cepivo đabe. Onda pre nekog vremena proculia informacija da je jedan od stranskih učinaka cepiva da nakon 5 godina cepljeni počinju da umiru ili da če ih večina umreti...i tako se vraćamo na onu temu o kontroli svetske populacije...a na to se po svemu sudeći odnosi i Codex Alimentarius.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
A bre ala ste se primili.

Krajnji cilj dominacija svetom rece strasni, pa taj cilj ima 13 porodica koje ohoho dugo vladaju i ovladali su. Znaci li to  da su ostvarili svoj cilj?

Ma bre opustite se zivite svoj zivot, ne budite kao Kostunica koji bi najradije sve da nas vrati u pecine...

Sto se vakcine tice sigurno je necu primiti ali ne zbog prica sa interneta vec zato sto nije dovoljno ispitana. Kada je napravi Torlak onda je mozda i primim.
A grip kao grip, kosi hronicne bolesnike kao sto je uvek i radio svake godine.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
"primili"...ne znam šta ti to znači. Ljudi ne smiju da ignorišu napore želje za dominacijom. Istina je da još od vremena 1096. godine počela da se razvija več tada rođena ideja o svetskoj dominaciji. Danas u veliko toga jeste ostvareno ali nije to još realizirano. Što se ljudima lakše manipulira to je lakše usposaviti to kaotično stanje konačnog totalitarizma pod lažnim imenom demokracije. Naravno, treba da živimo opušteno i da živimo što se da bolje i normalnije ali valja da se (ne u panici) šire ovakve informacije.
Da je naš narod bio osveščen ne bi došlo do krvoprolića, niko ne bi hteo uzeti pušku u ruke i svi bi se i ovako i onako razišli ali bez prolevanja krvi...mi ne možemo uzeti puške u ruke i oterati sve strance iz naših zemalja pa čak bi to bilo i krivo ali možemo da im ne nasedamo i da si ne dozvolimo da manipuliraju nama. Moramo biti kako samokritični tako i kritički do svih uticaja iz vana. Nikako ne podržavam dizanje panike i neku mržnju prema zapadu ili kome drugome ali oprez u granicama zdravog razuma je svakome potreban. A ovo o novom svetskom poretku je istina, on napreduje ali nama i našim potomcima če biti bolje ako ne dozvolimo da manipulišu sa nama kako je to bilo u primeru 90tih.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Slazem se sa najvecim delom recenog. Mada nikako ne smatram da ovo treba prihvatiti bez reakcije. Dakle potrebno je prihvatanje cinjenice u startu ali nuzna je i reakcija. Reakcija nije ajmo palicama na UN zgradu, vec je reakcija siri istinu dalje. Svako carstvo, imperija i sl je imala pocetak ali i KRAJ. Ova sadasnja iz senke je verovatno najzajebaniji protivnik, ali nije nepobediv. Njihov krah je neminovan kad kritican broj ljudi sazna istinu.
Najvise me iritira sto je javno nekako sramota pricati o ovakvim stvarima. Mada to je jos jedna, moram da priznam genijalna stvar sa njihove strane. Jer ko pocne o ovakvim stvarima javno da govori odmah se smatra zamajanom budalom koja nema pametnija posla i samo hoce da bude u centru paznje.
Ima sada dosta filmova koji se bave ovom tematikom (najpoznatija su verovatno dva Zeitgeist filma). Ni jedan od njih ne treba shvatiti kao 100% istinu ali ljudi moraju poceti da dovode u pitanje sve oko sebe, jer u suprotnom ce biti kao u onoj pesmi "jedi govna ,klimaj glavom...."
Da skratim nepotrebnu pricu posto vidim da je ovde vecini jasno. Onima kojima nije i dalje sumnjaju samo cu reci da se zapitaju koliko su zapravo slobodni u svom zivotu. Sta oni imaju od toga sto je tehnologija otisla daleko? Da li su slobodniji iz tog razloga? Paradoksalno je da danas ZVANICNO postoje patenti koji bi iz obnovljivih izvora energije mogli da nakupe toliko energije za jedan dan, da mogu da zbrinu celo covecanstvo za 3 godine. A danasnji covek placa struju?!?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
gringo je napisao(la):
Slazem se sa najvecim delom recenog. Mada nikako ne smatram da ovo treba prihvatiti bez reakcije. Dakle potrebno je prihvatanje cinjenice u startu ali nuzna je i reakcija. Reakcija nije ajmo palicama na UN zgradu, vec je reakcija siri istinu dalje. Svako carstvo, imperija i sl je imala pocetak ali i KRAJ. Ova sadasnja iz senke je verovatno najzajebaniji protivnik, ali nije nepobediv. Njihov krah je neminovan kad kritican broj ljudi sazna istinu.
Najvise me iritira sto je javno nekako sramota pricati o ovakvim stvarima. Mada to je jos jedna, moram da priznam genijalna stvar sa njihove strane. Jer ko pocne o ovakvim stvarima javno da govori odmah se smatra zamajanom budalom koja nema pametnija posla i samo hoce da bude u centru paznje.
Ima sada dosta filmova koji se bave ovom tematikom (najpoznatija su verovatno dva Zeitgeist filma). Ni jedan od njih ne treba shvatiti kao 100% istinu ali ljudi moraju poceti da dovode u pitanje sve oko sebe, jer u suprotnom ce biti kao u onoj pesmi "jedi govna ,klimaj glavom...."
Da skratim nepotrebnu pricu posto vidim da je ovde vecini jasno. Onima kojima nije i dalje sumnjaju samo cu reci da se zapitaju koliko su zapravo slobodni u svom zivotu. Sta oni imaju od toga sto je tehnologija otisla daleko? Da li su slobodniji iz tog razloga? Paradoksalno je da danas ZVANICNO postoje patenti koji bi iz obnovljivih izvora energije mogli da nakupe toliko energije za jedan dan, da mogu da zbrinu celo covecanstvo za 3 godine. A danasnji covek placa struju?!?

potpis!  :tbumb:

i još nešto glede MOČI...zašto npr. su xxxxxx izbacili tone "viška" žita u more umesto da su to dali gladnima kao donaciju? nije im u interesu....ne paše im da padne cena žita, ne paše im ovo ni ono...ali ne ide se tu za novac jer nije sve u novcu, zaista nije sve u novcu, kada se dođe do njega u enormnim količnima on ti više ne znači ništa ali MOČ, e za to se ide...i tu se dodiruje toga i ona narodna pošalica "nije sve u novcu, ima nešto i u nekretninama"  ;)
A do moči se dolazi najlakše tim podmuklim načinom manipulacija, da dvije strane dovedeš u sukob i onda ih miriš, razboliš ljude pa ih lečiš a oni ti to plačaju, napraviš krizu i paniku i onda doneseš rešenje te krize i svi te gledaju kao sveca  ;) nije to mudrost, to je podmukla lukavost...bezdušnih ljudi koju su za moč spremni uništiti živote, zdravlje, gledati patnju nedužnih koju su prouzrokovali i pri tom spavati mirno...kakvi su to ljudi...ne možemo ih potamaniti i sa time se svi slažemo ali upravo to...sprečimo koliko se da mogučnost manipulacije naših sugrađana...zašto, pogledajte samo te smrdljive 90te

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Slazem se sa Simpsonom da treba da se opustimo, ja to i radim i zato se redovno informisem na ovu temu ali ako sam opusten ne znaci da neko treba da pravi budale od nas...
Prica da mnogi pokusavaju da zavladaju svetom je tacna ali sva krupna desavanja koja su promenila covecanstvo, I i II svetski rat, vijetnam, irak, iran...??? dolaze iz jednog centra i to je veliki znak uzvike, nista od toga se nije desilo slucajno i to je opet istina a ne neka teorija zavere.

Sve polazi od iluminata (luconosa, luciferijanaca) i nisu to tamo neki sektasi, to je mocna versko finansijska organizacija koja pokusava da drma svetom. Na srecu tu su velike sile koje koliko toliko drze ravnotezu.

Da li je slucajno sto su kinezi doneli zakon o samo jednom detetu po porodici, da li je slucajno sto se na arktiku pravi banka svog semenja, da se grip koji rastura ceo svet bas podesio u vreme krize, da sasa curcic pominje KMA karticu denisa rodmana a ta ista karta s pominje u Zeitgeistu...previse slucajnosti

Mi nismo prosli lose, Drugarica iz Cikaga mi javlja da je tamo haos po tom pitanju, cujem i u Italiji isto...

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
Nemoguca je opsteplanetarna anarhisticka i destruktivna dominacija iz prostog razloga. Nije celo covecanstvo jedna velika ovca za sisanje! Ali tendencija postoji... Da ne kenjam puno, navescu ono sto sigurno znam. Kampanja u Afghanistanu posto mi je brat tamo kao Safety Officer. Celokupna zajebancija je zasnovana na heroinu. sve sto se tamo gradi od strane svetskih kompanija, finansiraju SAD. sve pare koje potrose kroz donacije i programe, ponovo uzimaju nazad jer angazuju svoje konstraktore. To je pod 2 cisto sigurica da su na pozitivnoj nuli. Pod jedan je heroin. Kada pale plantaze, to rade na posedu malih uzgaivaca ili na plantazama specijanlo formiranim da se spale. Snima se iz 1000 uglova i plasira se montiran materijal kao da su zapalili pola drzave. A kako se transportuje heroin, mislite kamionima preko irana i iraka  :D  Transportuje se avionima. Kako? Ljudi koji rade na obezbedjenju tovara znaju sta transportuju, makar do prve tacke. Pitanje zasto i kako nisu dozvoljena ali su odgovori na izvolte. A posle ista ta USA ima ceo jedan aparat koji jurca narkomafiju po celom svetu. Hocu da kazem da postoje struje, jaki uticaji sa vise strana i dupli igraci. Uvek ce biti tako, ali nekako vaga uvek stoji na sredini i nisam nesto zabrinut za krajnji ishod

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
[flash=425,344]http://www.youtube.com/v/9dOOFB8fs38&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash[/flash]

Dal' nekom i dalje nije jasno ko ga je i zasto ubio?

tower.jpg

Ko je finansirao Teslu za Wardenclyffe Tower? Koja mu je bila namena? Zasto nije pusten?

un-building.jpeg

Zgrada UN u Njujorku na cijem je posedu? Ko finansira Interpol? Lako se da naci na netu........

.........

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Moj omiljeni lik Bill Hicks je lepo objasnio kako to sve ide, makar u USA

[flash=425,344]http://www.youtube.com/v/7MRykTpw1RQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash[/flash]

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
gringo je napisao(la):
[flash=425,344]http://www.youtube.com/v/9dOOFB8fs38&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash[/flash]

Dal' nekom i dalje nije jasno ko ga je i zasto ubio?

tower.jpg

Ko je finansirao Teslu za Wardenclyffe Tower? Koja mu je bila namena? Zasto nije pusten?

un-building.jpeg

Zgrada UN u Njujorku na cijem je posedu? Ko finansira Interpol? Lako se da naci na netu........

.........

Teorije zavere koje ce po hiljaditi put da dovedu do pitanja "Jesmo li sami"

Paranoja kompletna, opusteno bre ljudi...

Krenuste od genetskog inzenjeringa, pa do globalizacije i verovatno na kraju dolaska Satane i preuzimanja sveta....  :D

Ovozemaljski kraj mi je blizu, po mojim predvidjanjima za nekih 25-30 god ako mi se nesto ne izjalovi :) i cisto sumnjam da ce nesto bitnije da se promeni za to vreme.

Vrh Dno