Čisto šlihtanje*

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Dokle bre vise? :)
A Laki ce krvi da vam se napije kad se vrati! :p

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Lele pa Laki posto vampir, ja mu lepo govorio da ne juri Vlaine ;).
E sad ozbiljno 'de je Laki, jel već otišo u Afriku da vata ciklide?

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Navatao neku vlajnu pa "ne izbiva" iz taZbinu. Krivolovi po krecnjackim rekama nekim svojim tajnim kemijskim oruzijem.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
lazza je napisao(la):
Navatao neku vlajnu pa "ne izbiva" iz taZbinu. Krivolovi po krecnjackim rekama nekim svojim tajnim kemijskim oruzijem.
Neka ga bolje i to nego da arči redtube ;) :tbumb:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
rabbit je napisao(la):
Vode vode.Neko će nekad da završi u vodi... :p

100ka je napisao(la):
Koja tema crni Blue fox, pa ovo je "Španska mušica", A tema je "Čisto šlihtanje"  :doh:
Nemoj Zeko potrovaće se sva riba :D

Pa dobro, bre (majku mu), je li ovo "Ekologija" ili "Spanska musica"?  :mad:
Kade se Laki vrati onako obucen kao Tough Vlayni Sorcerer, ima sve u puhove da vi ispretvara, bre!
Zeko, jes' da su vode njihove, al ne mora sve da se tam baca u vodu, sve je to nasa voda i nista nije kriva.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Zeko, jes' da su vode njihove, al ne mora sve da se tam baca u vodu, sve je to nasa voda i nista nije kriva.
[/quote]
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
100ka je napisao(la):
Čestitke dragom čika Mixmasteru na tome što je prvi na ovom forumu napisao preko 2 soma** postova :D :bleh: :bye:

*šlihtanje=ulizivane, uvlačenje u dupe, poltronisanje...
**som=1000, hiljadu, tisuća, thousand...

Ne trudim se da "nabijam" postove. Njihov veliki broj možemo zahvaliti tome što se bavim isključivo mušičarenjem i volim da na ovom sajtu objavljujem svoja iskustva, doživljaje i razmišljanja. Približavam se broju 4000 postova, od kojih je velika većina veoma ozbiljna i pažljivo osmišljena. Kod mene nema postova poput: "Slažem se." ili " :tbumb:", kao ni "Svaka čast". Vrlo često su to postovi od pola stranice, a pretpostavljam da prosečan sadrži bar 7-8 rečenica.

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Ja mislim da ti trebas da "zauzmes" katedru, obzirom na kolicini "naucnih" radova koje si publikova na ovako visoko uvazenom on-line casopisu-forumu. A onda zna se sta sleci, da budes krunisaqn na mesto dekana musicarskog univerziteta poznatih planeta..

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
piroman je napisao(la):
Ja mislim da ti trebas da "zauzmes" katedru, obzirom na kolicini "naucnih" radova koje si publikova na ovako visoko uvazenom on-line casopisu-forumu. A onda zna se sta sleci, da budes krunisaqn na mesto dekana musicarskog univerziteta poznatih planeta..

Radije ću popodne da "zauzmem" mesto sa koga ću da ubodem krupnu štuku na strimera. To mesto više vredi od dekanskog. :lol: "Nauku" ću da primenim da prodrmam žlezde koje luče životne sokove, a "krunisanje" ću večeras prepustiti supruzi.
Mnogo sam prost. 8)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ovo je 4001. post vašeg dragog Mixmastera. :lol:

Vrh Dno