100ka
Hero member
Mix brate slobodno se ti hvali, od mene nije teško biti bolji mušičar pošto sam tek počeo da mušičarim i najverovatnije sam čak i najgori mušičar na ovom sajtu (po pitanju ulova). Ali meni nije problem da priznam da ima neko bolji od mene u bilo čemu. Naravno da volim i ja da sam dobar u nečemu ali se to postiže trudom i radom. Da li bi ti bio toliko uspešan da ne pecaš 200-300 dana godišnje, za svaki razultat postoji i prethodni trening.Mixmaster je napisao(la):Kao po starom običaju, ispade da ja pokušavam da se hvalim, jer sam bolji mušičar od 100ke i Gocija, koji tek treba da počnu da mušičare. Promenite malo sliku u svojoj glavi.
Kada bi neko navatao više ribe od mene na Nišavi, ja bih mu svaki dan na ovom forumu po jedan minus davao. Pa još kada bi mi svaki dan kenjao kako se to radi, ja bih još petoricu nahuškao da ga bombarduju minusevima.
Tako ja objašnjavam svoje minuseve, zbog kojih je i otvorena ova tema. Em vatam, em pišem kako se to radi. Gadna kombinacija.![]()
Ako ovo što sam podebljao crvenom stvarno misliš
onda ja stvarno nemogu da smislim ništa što bih ti rekao, a da se ti ne uvrediš na to.Nadam se da si to ipak rekao iz zezanja.Mix zajebao si se tema je otvorena zbog toga što si nabio 2000 postova, a ne broja tvojih minusa, kada sam video da imaš 3000 postova rešio sam da je reaktiviram i da te pohvalim što si narokao tolike postove i da te malo zajebavam što imaš tolike minuse
i sad tripuješ neke teorije zavere. Kao ljudi su ljubomorni zato što si dobar mušičar, ne brate ljudi ti daju minuse zbog tvog stava zbog toga šo čak i kada su svesni da si u pravu ti to iskazuješ na takava način da ih iritiraš bespotrebno, promeni malo svoj stil izražavanja (ne mislim na ono trćenje ribe i te zajebancije mada možda nekima i to smeta). Naravno da su ljudi ljubomorni na kolege kada uhvate više od njih, to je normalno ljudsko osećanje i svako voli da uhvai više ili veću ribu od drugog, ali svaki normalan čovek će osetiti toliko malu i beznačajnu količinu zavisti i ljubomore da je to zanemarljivo i glupo je uopšte razglabati o tome. Ovo naravno ne važi ako govorimo o nekome ko je komplexaš ko će biti ljubomoran na svakog i iz bilo kog i najminornijeg razloga.
A ovo o čemu ti pričaš kad neko sa strane dodje pa rasturi ribu i opere nekog domaćeg majstora nema veze sa ljubomorom medju ribolovcima. To je kao ono kad neko navata najbolju žensku u susednom selu, pa ga celo selo mrzi. To se zove lokal patriotizam (u najextremnijem mogućem obliku) i urodjena netrpeljivost ljudi prema strancima, pa joša ako su dodjoši bolji od domaćina e to se ne prašta.