Cime ces se podnoviti za sledecu sezonu?

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Polako steze zima pa je vreme da pocnemo da mastamo i skupljamo neku kintu za neki deo opreme, mozda stap, masinica, neki kanap, vadere, cizme, konce za vezivanje,....uhu ima toga dosta  :D
Posto sam vec uzeo stap, razmisljam samo o nekoj masinici u #7. Moguca shimano XTR-la ili bolje receno loomis current... :lol: Vidjecemo...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
neku desetku, vadere a materijal to se več podrazumeva....a sada šta če se realizuje to če da vidimo  :blush:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Da, materijal uvek zafali. :) Planiram da nakupujem dosta prirodnih materijala jer sintetike vec imam i previse. Planiram puno polarne lije, bucktail-a i raznih zonkera. A sto se ovih skupljih stvari tice planiram da uzmem neki dobar cekrk i neku zajebano dobru jaknu jer je moja sezona tek pocela, a i nastavice se pocetkom proleca. Mozda se opremim i nekim ultra light stapom za leto.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Imam sve, prosto ne znam šta bi kupio osim što poneku sitnicu interesantnu za vezivanje ponekad kupim :doh:
Čak se mislim da se presaberem i ponudim neke stvarčice koje opšte ne koristim na prodaju.

Jedino debeeelo žalim što sam prošle sezone prodao XP4-rku, sad bi je odmah vratio k sebi :(

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Pa ja ću jedno 1-1.5 kg udica  :D  i neko džakče sa  antronima i dabinzima,nekolko metz- sedla isto tolko jarebica  :doh:  :doh:  (pusti snovi)  :D  :D  :D !
PS: 4-ke sam nabavio i to 2 još prošle godine(Guide Line-obe) i nemam nameru da ih u bliskoj budućnosti menjam !

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Ja planiram da podnovim jednim starim  :doh: DAM QUICK čekrkom. Nadam se da ću do proleća da ga nađem.

Ovaj je u pitanju
Dscf0004.jpg

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Ja sam već spreman za narednu sezonu :doh:
Upario sam SA strune,intermediate i plivajuću sedmicu,petica za babuške,strimera imam ::)
Planiram na proleće jedan čekrk.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ako prodam neke stvari onda ču si uzeti i jednu finu trojčicu  :lol:

kakav kontrast, wt3 pa wt10  :hammer:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Ja sam jesenas kupio jednu trojku od 2,1m i neću dugo, dugo da je menjam. Samo bih voleo da je uparim da onim čekrkom, nekako mi se čine kao dobar par.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
nisam imao u rukama nikada taj čekrk nego pa ne znam kakav ima zvuk...meni je zvuk mnogo važan pa neka kaže ko šta hoće...volim da je tih a isto volim i one koji nežno predu...a oni što tandrću ko avion da poleče uf to ne mogu dugo da imam na štapu. Mogao bi takve koristiti samo na bujicavim rekama gde je tokbučan ili po slapovima. Imam jedan čekrk koji mi jeste drag ali ne koristim ga zbog meni ružnog zvuka i mislim da če biti prodan ali to još nisam odličio.

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
prvo mjenjam rukohvat na alps #6 za duzi,deblji i eva,jednu okumu sam vez zamjenio vision koma,a drugu cu mjenjati najvjerovatnije sa Airflo Airlite,dvije strune Airflo bonefish #7 i najvjerovatnije neki shooting head sa running lineom.
ako bude dobra godina za pirotehniku mozda padne i kakva #2 ili #3 za igranje u proljece.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ja imam 3, 5 i 7, to mi je navodno bilo dovoljno. Ipak, prošla subota i štujke od metra me ubediše da mi treba nešto što lako baca strimere od 25 cm.

Samo je pitanje da li uzeti 9ku ili 10ku... Plašim se da devetka nije previše slična sedmici. Možda mi treba 11?

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Strelac je napisao(la):
Ja sam jesenas kupio jednu trojku od 2,1m i neću dugo, dugo da je menjam. Samo bih voleo da je uparim da onim čekrkom, nekako mi se čine kao dobar par.

Nasao sam samo par informacija za ovaj cekrk. Tezak je 7oz. Sigurno bi ti bio pretezak za trojkicu. To je citavih 200 grama. I za sedmicu tezak  :D  Pitacu neke ljude ovde a i potraziti ga po netu. Mozda ga i nadjemo.

Vrh Dno